Szenvedélyes egyéniségek találkozása egy másik világban – ezt a hatást kelti a spanyol Higar Novias  divatház Manu Garcia és Valerio Luna  kollekciója kifinomultan elegáns, ám részleteiben eklektikus stílusával. Nincs két egyforma koncepció, nincsenek sablonok. Ha látunk egy Higar Novias ruhát, nem tudunk következtetni egy másiknak a fazonjára, amit viszont borítékolhatunk, az a kifogástalan haute couture minőség. Spanyol szenvedély, élvonalbeli tiszta elegancia és végtelen játék az anyagok, formák, hatások választékával.

 

A spanyolok értenek a divathoz: ez szinte közhely. Ám, hogy ez valójában mit is jelent és mit jelent ebben a speciális szegmensben, arról itt az egyik legjobb példa: Higar Novias divatház haute couture világa. A nő ezer arcát látja meg, és ez visszaköszön az önálló egyéniségekre szabott esküvői ruhák mindegyikén. Végtelen tiszteletről árulkodnak ezek a káprázatos alkotások: a nagybetűs Nő előtt tiszteleg tervezőjük, aki gyönyörű, szenvedélyes, titokzatos és a legjobbat érdemli. Ami pedig a legfontosabb: mindig önálló egyéniség – a szerelemben is.

 

Önmagadra találsz az Eklektika új kollekciójában

 

Az Eklektika Szalon ínyenc. Ebből nem engedünk, hiszen csak a legfinomabb falatokkal szeretnénk táplálni gyönyörű menyasszonyaink valóságra írt álmoskönyvét is. Amikor a Higar Novias kollekciói mellett döntöttünk, a luxus ezer árnyalatát választottuk. Éppen az a varázslatos ebben az exkluzív minőségben, hogy meglepően változatos, nincsenek benne skatulyázható stílusjegyek. Eklektikus luxus az haute couture világából. Gyönyörű, szenvedélyes mediterrán szerelmi költészet minden gyönyörű, szenvedélyes magyar nőnek, aki a szerelemben is egyéniség.

 

Mi kell a nőnek?

 

Nem azt, hogy miről álmodik, hanem, hogy valójában milyen – és valljuk be: erre van igazán szükségünk, hogy ne elképzeljenek, hanem megfejtsenek bennünket. Úgy választja meg anyagait, hogy azok a luxus lehető legszélesebb palettájáról kínálhassák a simogatás, a légies könnyedség vagy éppen az ívelt tartás élményét. Kifejezett erényei ennek a szenvedélyes stílusnak, hogy annyit mutat a nőből, amennyi éppen inspirálja a férfi-fantáziát, de még titokzatosabbá teszi a menyasszonyt. Mestere a derék- és csípővonalaknak, pontosan tudja, hogy táncol a tekintet az álomnő alakján, ezért mindent megad, hogy rabul ejtse.

 

Titokzatos, de nem elérhetetlen menyasszonyi stílus

 

Eleganciájában exkluzív, megjelenésében tiszta és rejtélyes, mégsem kelti a megközelíthetetlen luxus hatását. Tény, hogy a Higar Novias esküvői ruhák csak kifinomult ízlésű, erős egyéniségű nők számára készülnek. Igényes és az eleganciában nem mesebeli ábrándokat kergető, sokkal inkább önmagukat kiteljesedni látó gyönyörű menyasszonyoknak. Látványos világ ez, amelyben a luxus ezer árnyalatát megtaláljuk: a csipkétől a tüllig, a szaténtól a brokátig, a selyemtől a taftig nincs olyan anyag, amiben Higar Novias ne alkotna. Egy-egy ruha egy-egy hangulat, mégsem a női szeszélyt idézi, hanem a határozott egyéniségek legjobb döntéseit.

 

Egy férfi az Eklektika budoárjában

 

Női tervezőink mellé meghívtunk egy szenvedélyes spanyol férfit, Manu Garciat, hogy vegyen részt káprázatos menyasszonyaink öltöztetésében, az Eklektika Szalonban. Páratlan érzés volt kicsomagolni az első érkező darabokat. Kifogástalan kézműves minőség, minden részletében exkluzív modellek – ezeket próbálhatjátok a Higar Novias a és  választékból, Budapesten csak nálunk. Várunk szeretettel minden olyan menyasszonyt, aki nem csak álmodozik a holnap eleganciájáról, hanem ezt már ma szeretné hordani.