Szárnyaló Elegancia: Jesus Peiro Kollekció

A Jesus Peiro kollekció vezető tervezője, Merche Seggara számára a világ egyetlen hatalmas rajzlap, amire már egészen korán, kislányként is fantasztikus ruhakülönlegességeket álmodott. A művészcsaládban fogant spanyol tehetség nem mindennapi képzelőerővel és kreatív intelligenciával hozta létre a Jesus Peiro esküvői divatházat, az évről évre megújuló kollekció letisztult eleganciájával egyszerre repít a múltba, a divat klasszikus irányzataihoz és varázsol el a küszöbön álló jövővel. Szenvedélyesen spanyol, arisztokratikusan kifinomult, vakmerően modern és választékosan nőies: karakteres jellemzők diszkrét árnyalataiból építkezik a Jesus Peiro álomvilág: amint egyszer belekóstolunk, szívünk szerint örökre menyasszonyként élnénk tovább hercegünkkel a szerelem elvarázsolt kastélyában.

Az Eklektika menyasszonyi ruha szalon a Jesus Peiro márka kizárólagos magyarországi partnerüzleteként örömmel teszi elérhetővé a hazai menyasszonyok számára is ezt az Audrey Hepburn kifinomult eleganciáját idéző kivételes stílust. Az Izabella utca 93. szám alatt várunk minden csodálatos menyasszonyt, aki szívesen felpróbálná a Jesus Peiro 2018-as Metropolis vagy a 2019-es Heritage kollekció modelljeit. Ez utóbbi 30 év esszenciáját foglalja össze egyedi stílusban, a Jesus Peiro menyasszonyi ruhák történetét fogalmazza meg Merche Seggara, a márka tulajdonosa és főtervezője. Utazásra invitál, hűségről és megújulásról beszél: a házasságról, amire a menyasszonyok készülnek. Virágok térnek vissza, egy kis fekete, kövek és csipkék – különleges részletekben. A 2020-as kollekciót Cala, azaz Kála névre keresztelte a tervező, aki káprázatos menyasszonyi ruhákat álmodott egy csodálatos virág szimbólumához: a Cala viselőjének varázslatos szépsége semmihez sem mérhető – ahogy a menyasszonyi csokorba fogott kála is ezt jelképezi. Hamarosan az új kollekció modelljeit is bemutatjuk az Eklektika esküvői ruha szalonban.

Haute couture – a szó legnemesebb értelmében: ezt képviseli a világszerte 20 országban több mint 200 bolttal rendelkező Jesus Peiro divatház. Kényesen precíz kézműves munkával kiteljesedő exkluzív anyagok illeszkednek tökéletes hölgyek tökéletesen szerelmes idomaira. Egyszerű, ám bátor vonalvezetés, sikkes, az 50-60-as évek divatját is megidéző részletek, természetes nőiesség és klasszikus eleganciaMerche Seggara ezekből épít új világot olyan ruhákkal, amelyekre nincs menyasszony, aki ne teljes szívből mondana igent.

Kényesek vagyunk a minőségre – ez a Jesus Peiro márka legfőbb garanciája a tökéletes haute couture életérzésre. A romantika egyszerű, akárcsak a szerelem: nem kell más hozzá, mint hűség, nagyvonalúság, elegancia és saját nőiességünk legteljesebb megélése. Pontosan ezt teszi minden Jesus Peiro ruhában férjez menő menyasszony is, amikor az egyik legnevesebb nemzetközi esküvői ruhatervező kollekcióiból választ. Merche Seggara stílusa nem tűri a kompromisszumokat: egyszerre akar feltűnő és visszafogottan elegáns lenni, olykor szinte már eszköztelennek tűnik, mégis éppen ezzel éri el maximálisan lenyűgöző hatását. Meglepődünk a tiszta vonalvezetésen, a játékos, mégis fenséges részleteken, a kevés, de annál karakteresebb díszítésen. Rabul ejtenek a Jesus Peiro menyasszonyi ruhák, egész lényünket megbabonázzák, akárcsak a legfőbb apropó, a szerelem.

Amikor 1988-ban megnyílt az első Jesus Peiro divatház Barcelonában, a spanyol divat egyik jelentős fellegvárában, máris beszállt a ringbe a szakma nemzetközi megmérettetéseire. Az esküvői divat ünnepén, a Barcelona Bridal Week keretében azóta is a Pasarela Gaudi Novias menyasszonyi ruha divatbemutatón prezentálja legújabb kollekcióit, látványos showműsor közepette. Merche Seggara élvezi ezt a pezsgő, mozgalmas világot és örömmel vesz részt a londoni White Gallery, valamint a New York International Bridal Week kiállításokon is. Világviszonylatban meghatározó személyisége az esküvői ruha divatnak.

Barcelona, Provenza 304. – a Jesus Peiro „otthona”, ám hazájában 5 másik városban megtalálhatóak saját tulajdonú üzletei: Madrid, Sevilla, Alicante, Valencia és Jaen is otthont ad a spanyol esküvői divat különlegességének. További 73 menyasszonyi ruha szalon kínálja a Jesus Peiro stílust Spanyolhonban, amely világszerte menyasszonyok millióit kényezteti.