Morilee

A Morilee 2019 tavaszi “SecretGarden” egyedi, luxus érzetű esküvői ruhái megérkeztek üzletünkbe! Hagyományos esküvőt tervezel, vagy inkább a modern vonalat képviseled? Tradicionálsi, klasszikus “hercegnős” menyasszony szeretnél lenni? Vagy legyen inkább sellőruhal? Ezekben a lélegzetelállító ruhacsodákban a klasszikus vonalvezetés mellett megtalálható a fiatalos bolondság egyaránt.! A “Main”, azaz fő kollekció a leggazdagabb a különféle stílusú menyasszonyi ruhák tekintetében. Az elegáns, luxus vonalvezetés mellett  megtalálható a modern Blue fiatalossága, a  valamint  Voyage a bohém vonalai egyaránt.

A Morilee 2019-ben ugyanúgy mint a 2018 – as szezonban a sellő esküvői ruháké a főszerep. Legnagyobb választékban és a legkülönfélébb vonalvezetéssel álmodta meg ezeket a ruhacsodákat a tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner A külön a Morilee számára elkészített anyagok szintén rendkívül különlegesek, egyediek, változatosak, valamint a minőség tekintetében nem ismernek kompromisszumot. Nyugodtan mondhatju, hogy ezekhez a csodaszép menyasszonyi ruhákhoz igazi luxus anyagokat használnak! A 2019 tavaszi “SecretGarden” kollekcióban megjelennek  az elegánsan csillogó tüllszoknyáké, de szinte minden modellben megtalálhatóak a változatlanul kedvenc illúzió részletek.

Szerelembe esni egy csoda, szerelembe esni az álomruhával szintén az lehet! A mi célunk az, hogy segítsünk ezt megvalósítani.””Ezek a csodaszép szavak a világhírű, többszörös díjnyertes tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai. Amerika egyik kedvenc kollekciójának legnagyobb választéka exkluzív üzletünkben található! Tehát bármilyen stílusú menyasszonyi ruhát álmodtál meg magadnak kislány korodban az Eklektika szalonban biztos tudunk Neked! Hiszen a mi küldetésünk: Eklektika szalon, a stílus varázsa! Várunk szok szeretettel!