Higar Novias | Evelyn

Evelyn

 

 

Akciós eladási ár: 250.000,-Ft

Akciós bérleti díj: 160.000,-Ft.

Állapot: új

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

A modern hagyományőrző

 

Evelyn neve már magában is beszédes, kellemeset, kedveset, valakinek tetszőt jelent. Nincs ez máshogy a róla elnevezett ruha esetében sem. A Higar Novias divatház ismét egy hihetetlenül elegáns, klasszikus ruhába oltotta a nőiesség elemeit, miközben a klasszikus vonalaknál maradt, ezzel nem megbontva a hagyományokhoz ragaszkodók igényeit. 

Romantikus, ám letisztult mikádó selyemből készült menyasszonyi ruhával állt elő a divatház. V-alakú dekoltázsa szolidan szexi, áramvonalas, kis ujjú vállakba fut. Derékban vékony öv ékesíti, mely közepén egy masni díszeleg, a minimalizmus jegyében

 

Kell is az optikai behúzás a masnival derékban, hiszen klasszikus, ám hatalmas dísz nélküli A-vonalú selyemszoknya omlik alá a földig. Hatalmas uszálya királynői megjelenést ad, minden szempár erre fog szegeződni a nagy napon. 

 

Hátrésze viszont a ruha elejével ellentétben meglepetésekben gazdag. Négyzetalakban nyitott hátrészén finom tüllbe rakott strasszok helyezkednek el, melyek eleget tesznek a modern csillogásnak, viszont nem túl hivalkodók. 

 

Kinek?

Modern hercegnőknek ajánljuk, akik a hatalmas letisztult szoknyák szerelmesei, de nem egy egyszerű ruhát szeretnének a nagy napra.