„Amikor az elegancia és a stílus találkozik”…ismerd meg a Ronald Joyce legújabb, 2020. évi esküvői ruha kollekciónkat!

„Amikor az elegancia és a stílus találkozik”…ismerd meg a Ronald Joyce legújabb, 2020. évi esküvői ruha kollekciónkat!

A csodálatos Ronald Joyce esküvő ruha kollekció…elegancia, stílus, egyedi tervezés..mindez megfizethető áron! Veni Infantino, a többszörös díjnyertes olasz származású tervezőnő, aki meghódította az angol esküvői ruha piacot! A designer ,aki képes minden évben megújulni, aki nem követi, hanem diktálja az esküvői ruha divatot!

Veni Infantino a legújabb, 2020 évi Ronald Joyce kollekcióban fantasztikus érzékkel vegyítette a klasszikusan eleganciát a fiatalos, üde stílussal. A nagyszoknyás „hercegnői” menyasszonyi ruhát “modernizálta”, de emellett megjelenik a szofisztikált, letisztult esküvői ruha valamint a merészebb, szexis vonalvezetés egyaránt.

Anyaghasználatában nagy szerepet játszik a saját tervek alapján – kizárólag a kollekcióknak gyártott pókháló finomságú csipke, a lágy szatén, organza és tüll egyaránt.

A 2020 évi Ronald Joyce kollekciónk kiválasztásakor elsősorban a fiatalos eleganciát kerestük. Számos menyasszonyi ruhát választottunk a test vonalát lágyan követő finom szatén és chiffon anyagból készült modellek közül. Gondoltunk azokra a menyasszonyokra akik a zártabb, illetve vállpántos fazont részesítik előnyben valami egyedi hátmegoldással kombinálva.

De természetesen nem feledkeztünk meg a klasszikus stílus kedvelőiről sem, de igyekeztünk a “hercegnői” modellek közül is a letisztultabb esküvői ruha mellett dönteni. A legkülönlegesebb modellünk pedig a 2020 évi Ronald Joyce előkollekcióból a csodálatos, mélyen dekoltált Idalina.

Tekintsd meg aktuális Ronald Joyce esküvői ruha kollekciónkat

 

Hivatalos oldalak:

Official site: www.ronaldjoyce.com

Instagram: www.instagram.com/ronaldjoycebridal

Facebook: www.facebook.com/RonaldJoyce

Pinterest: www.pinterest.com/RonaldJoyce

Twitter: www.twitter.com/RonaldJoyceInt

 

Vissza a “Blog” oldalra