Ronald Joyce menyasszonyi ruha…. a megfizethető luxus

Ronald Joyce menyasszonyi ruha…. a megfizethető luxus

Az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest 2019 évi menyasszonyi ruha image fotoja. Style: Ronald Joyce 18309Az elmúlt időszakban a többszörös díjnyertes Veni Infantino által megálmodott esküvői, koszorúslány, valamint alkalmi ruha kollekció az egyik legnépszerűbb angol márkává nőtte ki magát. A nemzetközileg is elismert tervezőnő célja, hogy menyasszonyok álmát valósítsa meg. Ennek megfelelően többféle sziluett, stílusváltozat található esküvői ruha kollekcióiban, hiszen tudja jól: ahány menyasszony, annyi elképzelés.

Elegáns, nőies, időtlenül divatos… ezek a gyönyörű szavak tökéletesen leírják a Ronald Joyce, Victoria Jane, valamint Sofia Bianca modelleket. Veni divat és csillogás iránti rajongása inspirálta a kifinomult tervezést, a romantikusan, lágyan omló szoknyákat, a tökéletesen kidolgozott részleteket. A kollekciók a formák, ízlések széles választékát nyújtják. Megtalálhatóak a modern, letisztult vonalak ugyanúgy, mint a klasszikus hercegnői esküvői ruhák.. természetesen tökéletes szabásvonallal! A tradicionális fehér és ekrü színek mellett pedig megjelennek a halvány rózsaszín és a világos arany árnyalatok a különleges ruhák szerelmesinek. Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekcio image gallery fotoja 04

A Ronald Joyce esküvői ruha kollekció mára az Egyesült Királyság egyik legnépszerűbb márkája lett mely széles választékát kínálja a luxus ruháknak… megfizethető áron! A menyasszonyi ruhák jellemzője a hangsúlyos hátmegoldás, a különleges, egyedi ujjak, illúzió részletek. Természetesen az anyaghasználat is lenyűgöző! A külön a cég számára készítik a csodaszép csipke, szatén, organza és chiffon anyagokat. Veni Infantino stílusának  jellemzője a mélyen kivágott hát különböző keresztpántokkal kombinálva. Imádja a lecsatolható uszályrészeket, melyekkel mindjárt két különböző stílusú modellt tud kínálni menyasszonyainak. Szereti az áttetsző, vagy áttetszőnek látszó bodykat, természetesen az esküvői ruhákhoz tökéletesen illő fátylakkal.

Az utánozhatatlanul elegáns és nőies „Veni Infantino menyasszonyok” mindig egyedülállóan kifinomultak és kétségtelenül lenyűgözőek. A Ronald Joyce pedig mérhetetlenül büszke arra, hogy része lehet a nők életének egyik legfontosabb pillanatának.

Tekintse meg az Eklektika esküvői ruhaszalon Budapest 2019 évi Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekcióját

 

Hivatalos oldalak:

Official site: www.ronaldjoyce.com

Instagram: www.instagram.com/ronaldjoycebridal

Facebook: www.facebook.com/RonaldJoyce

Pinterest: www.pinterest.com/RonaldJoyce

Twitter: www.twitter.com/RonaldJoyceInt

 

Vissza a “Blog” oldalra