Morilee – Donatella | 2422

Donatella

Csipkeforgatag a javából

 

A Morilee divatház nem bízta a véletrenle a 2022-es évi kollekcióját. Lélegzetelállító csipkemennyiséggel érkezett üzletünkbe Donatella.

Sellőfazonú  ruhával indítja az évet a tervező, mely bonyolult csipkemintájával egyszerre klasszikus, ugyanakkor nagyon modern vonás is. 

Felső része tapadós, áttetsző tüllbe hímzett bonyolult mintájú geometrikus csipkével díszített. V-alakú dekoltázsa nőies, ám nem túl mély, nem hivalkodó. 

Sellő fazonú szoknyája lefelé nyújtja az alakot, melyre az áramvonalas csipkeminta is rásegít, így igazán keskeny alakot formálva a menyasszonynak. Alsó rétege sztreccses szoknya, mely az alakot adja, felső rétege tüll, és az abba hímzett bonyolult csipkeminta, mely elválik az alsó szoknyarésztől, így légiesen könnyűvé várázsolja a megjelenést. 

Hátrésze is nagyon különleges az elől még vastag csipkevállpántok hátul összeérnek és kulcslyukformát alakít ki, melyet ez a különleges csipke keretez. Deréktól lefelé klasszikus gombok húzzák össze a ruhát a megfelelő derékméretre, ezek a gombok az uszály végéig futnak a csipkemintába épülve. 

Uszálya különleges mintázatot ad, nem a szokványos köralakú vagy egy irányba meghosszabbított, hanem három félkörívet alakítva omlik a földre, miközben a csipkeminta végig szegélyezi.

Kinek?

Ajánljuk csipkerajongó menyasszonyoknak, illetve azoknak, akik különleges díszítésű sellő fazonú esküvői ruhát keresnek a nagy napra.