Madi Lane | Jasmine

 

Akciós eladási ár: 300.000,-Ft
Akciós bérleti díj: 180.000,-Ft.

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

Tengerparti esküvői ruha tüllből

 

Igazán fiatalos, aprólékosan kidolgozott tüll menyasszonyi ruha, mely egyszerű szabásáról, ám annál kifinomultabb csipkedíszeitől különleges.

Mély, V-alakú, hasítékban végződő dekoltázsa igazán szexi hatást kelt, de egyáltalán nem túlzó. Tüllpántjára felkúszó díszítés halványodik, a míderen viszont gazdagon díszített az aprólékos grafikai csipkevirágokkal, indákkal és levelekkel. 

A díszítés a felső tüllrétegen egészen az A-vonalú szoknya szegélyégig futnak, mintha egyenesen a természetből született volna a ruha. Alsó rétege sztreccses, alakot követő anyag, mely sejtelmessé teszi a megjelenést, ugyanis ez rejlik a felső áttetsző tüllréteg mögött. 

Háta U-alakban nyitott, kombinált megoldással élt a tervező a rögzítést illetően, gombokkal és cipzárral is ellátta a ruhát. Hátrészen csupán csak a díszített tüll kerül a bőrre, így mintha a menyasszony bőréből nyílnának a csodás virágok.

Kinek?

Ajánljuk minden menyasszonynak, akinek mindene a bohó-vintage stílus, miközben szereti a könnyedén légies, ám szexi megjelenést. A legjobb választás könnyed, tengerparti, vagy szabadtéri esküvőkre.