Higar Novias | Enebro

Enebro

Klasszikus absztrakt

 

Letisztult, magasfokú elegancia képviselője Enebro, a spanyol divatháztól. Kivételes kifinomultsággal tervezett darab, nem a megszokott stílusban , ám annál inkább a megszokott minőségben. Mikádó selyemből készült esküvői ruha, mely a modern igényeknek megfelelően hozza a klasszikus vonalakat, egy kis extrával.

 

Felső része elegáns, letisztult csónaknyakú dekoltázst mutat, amit derékban különleges csipkebetét díszít, egyben vékonyítja a menyasszony derekát. Nem csak derékban, öv helyett jelenik meg, hanem oldalt is a bordák vonalán végigfut, elválasztva a hátrészt az első résztől.

 

Háta elegáns V-alakban nyitott, a szabásmintát itt is az egyszerűség jellemzi. Minél finomabb, tisztább vonalak mutatkoznak meg a ruhán, annál nagyobb az elegancia. Emellett kedvez a modern stílus absztrakt irányzatának, a V-kivágás alján hatalmas masni díszíti a derekat.

 

Szoknyarésze díszítetlen, hercegnős, hatalmas méretű mikádószoknya, mely óriási uszályával és egyszerű klasszikus eleganciájával vonzza magára a tekintetet. 

 

Kinek?

 

Ajánljuk modern hercegnőknek, akik ragaszkodnak még a klasszikus anyaghasználathoz, de nyitottak egy kis spanyol szenvedélyes különlegességre

Leírás