White Collection- Lark

 

Tüll keringőruha – varázsalat szalagavatóra!

 

Evie Young „Lark” egy tüll keringőruha, ami tökéletes választás lehet a szalagavatóra. Az A-vonalú és uszály nélküli menyasszonyi ruha egyedülálló stílusával kiemelkedik a többi közül. Vintage jellegű, mégis modern és fiatalos megjelenése garantáltan lenyűgözővé teszi viselőjét.

Kinek?

Ez a ruha tökéletes választás lehet Anna-bálra vagy mikroesküvőre is. Így bátran állíthatjuk, hogy az Evie Young „Lark” tüll keringőruha a tökéletes választás a különleges alkalmakra.

 

Kölcsönzési árak:

Ruha szalagavatóra: 120.000,-Ft*

Ruha elsőbálozónak, valamint esküvőre: 160.000,-Ft

*kizárólag nappali tagozatos diákigazolvánnyal igénybe vehető kedvezmény

 

Eladási árak:

Uszály nélkül): 250.000,-Ft.

 

Próbadíj: 3.000,-Ft mely 3 db ruha próbáját foglalja magában.

 

Bejelentkezés szükséges!

Időpontfoglalás: +36 20 567-1141

https://www.eklektikaszalon.hu/#idopont

Leírás

Elegancia vintage stílusban

 

Szoknyája A-vonalú, ezek mellett pedig alja fodrokkal díszített; ez adja meg a ruha  romantikáját. Felső része mélyen dekoltált, szív alakú, és vékony vállpántokkal rögzített. A ruha két részét egy, a ruha anyagából készült, derékban  húzott vastag öv választja el, ez a határvonal az elegancia és a fiatalos romantikusság között. 

A ruha finom tüllből készült, ez a mai trendnek megfelelően pasztellesíti a megjelenést, és púderhatást kelt, ami finom és könnyed megjelenést kölcsönöz. Aki még gyermekként tündér akart lenni, annak ez a ruha tökéletes választás lesz.

 

Milyen esküvőre ajánljuk?

 

A ruhát elsősorban emiatt a könnyedség miatt szabadtéri, illetve tengerparti esküvőkhöz ajánljuk, de egy beltéri rendezvényen is megállja a helyét.

Íme hát a Lark, az Evie Young „Outback” kollekciójából.