Madi Lane | Bella

 

 

Akciós eladási ár: 300.000,-Ft
Akciós bérleti díj: 180.000,-Ft.

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

 

Leírás

Vízfodros menyasszonyi ruha, a romantika megtestesítője

 

A vízfodros menyasszonyi ruha a romantika és a stílus megtestesítője, amely a finom eleganciát egy csipetnyi szeszélyességgel ötvözi. Az éteri tüllből, áramló rétegekkel készült ruha magával ragadó és elbűvölő megjelenést biztosít bármely menyasszony számára.

Akár egy mesebeli esküvőről álmodsz egy buja kertben, akár egy tengerparti ceremóniáról, amelynek hátterében a hullámok mardossák a partot, ebben a ruhában igazi istennőnek fogod érezni magad.

A vízfodrok kecsesen omlanak le, a víz lágy mozgását utánozva. Ez az egyedi jellegzetesség a folyékonyság és a lágyság érzetét kelti életre ahogy az oltárhoz sétálsz. A tervezés aprólékosan kidolgozott, hogy minden alakra tökéletesen passzoljon, kiemelve a test íveit, olyan magával ragadó sziluettet alkotva, amelytől mindenkinek eláll a lélegzete.

A vízfodros menyasszonyi ruha nem csak vizuálisan lenyűgöző, hanem rendkívül kényelmes is. A könnyű és légáteresztő tüllnek köszönhetően könnyedén mozoghatsz, és ez a lágy anyag gondoskodik arról, hogy olyan jól érezd magad, ahogyan kinézel a különleges napodon.

Ez a Madi Lane „Bella”  valóban egy mestermű, amely a fodrok időtlen szépségét modern érzékenységgel ötvözi, így egy lélegzetelállító esküvői ruhakölteményt eredményez, amely biztosan maradandó emlékeket szerez.

 

Anyag: Tüll, csipke

Sziluett: Hercegnős

Nyakmegoldás: Szív alakú

Hát: Mélyen kivágott

Ujjmegoldás: Pánt nélküli