Morilee – Eleanor | 30114

Eleanor

Zárt menyasszonyi ruha

 

Ahogy a Morilee-től megszoktuk nem csak a könnyed, lágy ruhák kedvelőinek tervez, hanem a nagyobb volumenű, anyaggal teli klasszikus darabok szerelmeseinek szívét is megdobogtatja. 

Ez a zárt menyasszonyi ruha  komfortos és klasszikus választás. Ám attól, hogy kivágásban szolid, anyaghasználatban igenis merész, hiszen a legalsó tömör rétegre finom tüll került csipkehímzéssel, így a romantikus stílus kedvelőinek maga a megtestesült álom. A csónaknyak rövid, vállakat fedő ujjakban végződik, melyek tökéletes fedést biztosítanak egy templomi ceremóniához. 

Háta teljesen fedett, minimalista visszafogott gombok húzzák össze az anyagot, melyek klasszikus eleganciát sugallnak az indaszerű csipkemotívumok mellett. 

Klasszikus A-vonalú szoknyája maga a tömör visszafogott elegancia. Tartása van az alsó anyagnak, ugyanakkor a felső tüllréteg a szoknyán végigfutó csipkével lágyítja ezt a hatást, így könnyed, mégis markáns szoknya omlik alá. Uszálya tekintélyt parancsoló nemes eleganciával húzódik a menyasszony mögött.

Kinek?

Ajánljuk templomi ceremóniára készülő menyasszonyainknak, akik kiegészítő felső darab nélkül kívának oltár elé állni, illetve azoknak akik szeretik a visszafogott tekintélyt parancsoló magasfokú eleganciát.

Anyag: csipke

Sziluett: A-vonalú

Nyakmegoldás: zárt

Hát: zárt

Ujjmegoldás: ujjatlan