Madi Lane | Keaton

 

Klasszikus modernség, virágmetszetekkel

Festői, drága szaténból készült, zsebes menyasszonyi ruha a Madi Lane 2023 évi kollekciójából. Első ránézésre letisztult, arisztokratikus eleganciájával nyer meg. Csak úgy csillog a nemes anyagon a napfény, a dekoltázson körbehullámzik a kelme, ügyesen redőzik, csavarodik az anyag a melleket kiemelve, és sehol egy csipke.
Aztán, ha közelebbről megnézed, kicsit sem egyszerű minimalista ruhaköltemény ez, bár első szempillantásra még tényleg letisztultnak hatott. Virágos rajzolat csillan meg ugyanis romantikusan a ruhán. A finom virágmetszetek különösen elegánsak és mesebeliek. A ruha vállpántjai gyönyörűen omlanak le a karon, hátulról nézve különösen sejtelmes és buja ingert vált ki ez a kis részlet, miközben egészen a derék vonaláig merészkedve mutatkozik meg a meztelen hát finom íve. A pántok lecsatolhatóak, mely az esti partyhangulatban praktikus és könnyedséget is ad.


A CSÍPŐ VONALA

Az egész kollekciót valamiféle nosztalgia hatja át, erről is kapta a nevét: itt a vékony derék alól csípő tájékon négyszögletesen kiszélesedő szoknyarészben érhető tetten ez a törekvés, amivel a francia barokk időkre kacsint vissza a modernségével is hódító öltözék.