Jesus Peiro | 961

 

Akciós eladási ár: 250.000,-Ft

Akciós bérleti díj: 160.000,-Ft.

Állapot: használt, jó állapotú

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

Kihagyhatatlan a próbán!

 

A-vonalú, rendkívül elegáns esküvői ruha, magasan záródó, kecses csipke felsőrésszel, mely olyan rendkívüli, hogy megér egy mesét. Beépített melltartóval látták el, azt öleli körül a keleties jellegű csipkevirág minta, érzékiséget keltve kúszik mélyre a dekoltázs vonalán. A kreáció felső részének másik titka, hogy a szoknya szatén anyaga erősen felível, magasított derékként hat. Ez mostanában igen trendi, így példát látunk arra is, ahogy a női divattrendet az esküvői világmárka újraértelmezi. A csipke alá illesztett szatén magasderék rafinált karcsúsító trükk is, és csak azt engedi látni, ami valóban előnyös. (A kis bőrredőket semmiképp J!)

 

Kinek?

 

Igazi hercegnős ruhaköltemény, a romantikus tündérmesék kedvelőinek, akik imádják a divatot. Nagy klasszikus modern kiadásban, amit feltétlenül fel kell próbálnod. Ez a kreáció azonnal fogva tartja a pillantást, nehezen vonod el a figyelmet…

 

Igazi romantikus!

 

ELVÁLASZTHATATLAN KETTŐSSÉG

Az elöl szatén és csipke kombinációjával készült ruha mély, szögletes hátkivágással ad további eredetiséget belépődhöz. A pántok a csipke motívumot bájosan folytatják, úgy, hogy hátul is egymás mellett jelenik meg a virágminta és a szatén: a harmónia és az örök romantika elválaszthatatlanságában.