Madi Lane | Duet

Duet

Lágy és szexi

 

Hercegnős, A-vonalú ruhával indítja 2022-őt a Madi Lane divatház, nem spórolva a csipkével és a tüllel.

Felső része feszes, dekoltázsa mély, V-alakú hasítékká szűkül. Ezt csipkelevelek és -virágok keretezik az anyag tömörsége érdekében, a ruha felső rétege a többi részen áttetsző tüllből készült. Vékony vállpántok tartják helyén az anyagot. A tüll alatt jersey-bélés található, mely eltakarja viselője bőrét és fehérneműjét, ugyanakkor nem töri meg a fehér ruha színét, és áramvonalas formát kölcsönöz.

Hátrésze teljesen nyitott, szintén csipkelevelek és -virágok keretezik, illetve elegáns gombok húzzák össze derékban az anyagot. 

Szoknyarésze nagyon dinamikus a csipkeminták miatt. A-vonalú, ahogyan azt már beharangoztuk, ám az átlós elrendezés miatt sokkal nagyobbnak és terebélyesebbnek tűnik, így sokkal légiesebb hatást keltve. Uszálya lágyan omlik a földre, nagyon romantikus a csipkedíszekkel.

Kinek?

Minden menyasszonynak, akinek fontos a romantikushercegnős ruha, ám szeretnének szexik és nagyon nőiesek lenni a nagy napon, büszkén ajánljuk Madi Lane ezen modelljét, nem fogják megbánni, ezt garantáljuk.