Madi Lane | Pallas

 

 

Csillogós esküvői ruha modern hercegnőknek

 

Az esküvői ruhaválasztás az egyik legfontosabb döntés a menyasszony életében, és a tökéletes ruha megtalálása olykor kihívást jelent. A dekoltázst  kiemelő V-kivágás, a hercegnő stílusú szoknya és az ellenállhatatlan csillogás – mindez együttesen alkotja az elegancia tökéletes kombinációját. A Madi Lane „Pallas” csillogós menyasszonyi ruha magabiztos nőiességet és stílust sugároz, miközben varázslatos megjelenést kölcsönözviselőjének.

 

A hercegnő stílusú ruhák mindig is a figyelem középpontjában álltak, és időtlen eleganciájukkal, valamint nőies vonalaikkal örökérvényűek maradnak. Az ilyen stílusú ruhák magukra irányítják a figyelmet, és minden menyasszonyt a maga hercegnőjévé varázsolnak. A derekat gyönyörűen kiemelő szabás és a hosszú uszály az elegancia és csábítás tökéletes összhangját kínálja.

 

Kinek?

 

A Madi Lane „Pallas” tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnék magukra vonni a figyelmet és lenyűgözni a vendégeket. Ez a csillogós esküvő ruha garantáltan emlékezetes marad mindenki számára!

Anyag: soft charemeuse

Sziluett: hercegnős

Nyakmegoldás: V kivágás

Hát: mélyen kivágott

Ujjmegoldás: ujjatlan, vállpántos