Madi Lane | Dahla

 

 

Akciós eladási ár: 250.000,-Ft

Akciós bérleti díj: 160.000,-Ft.

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

 

Leírás

Dahla

Az átváltozás bajnoka

Csupa virág, csupa csipke, mégsem túlzás, ugyanakkor két alternatívát biztosít a menyasszonynak a nagy napon való megjelenésre.

Szoknyája egyenesen omlik a földre, alsó szegélyéig érnek a csipkevirágok, kicsit túl is lógnak, mintha a földből kinövő kis virágokon lépdelne az oltárig a menyasszony. Tüllbe hímzett nagy alakú virágok végigfutnak a felsőrésztől az egész ruhán. Különlegessége, hogy nem csak a csipke díszíti, hanem kis csillámok, flitterek is közrejátszanak a ragyogó hatás elérésében. Ahogyan megcsillan rajtuk akár a hideg, akár a meleg fény, szikráznak majd.

Felső része V-alakú dekoltázzsal varázsolja nőiesség a megjelenést, hátrésze pedig mélyen kivágott, a két részt inda alakúra formált, levelekkel díszített vékony pánt fogja közre, ez tartja a ruhát a megfelelő helyen, hogy ne csússzon odébb a finom anyag.

Variálhatósága a különlegessége. Levehető tüll palást a pántok hátsó részére csatolható, ezzel nagyon légies hatást kölcsönöz a ruhának, illetve ez a kiegészítő egyben az uszály részt is jelenti, kicsit hosszabban nyúlik ki, mint a ruha szoknyarésze.

Csodálatos, lélegzetelállító mindkét verziója, bevonuláshoz és a szertartáshoz a palásttal kombinált verziót ajánljuk, majd azt levéve kezdődhet a lagzi! Ha pedig a romantikus bohó, illetve vintage stílus szerelmese vagy, garantáltan bele fogsz szeretni!