Blue by Morilee…ahol a tradíció és a divat találkozik! Ki mondta, hogy az esküvői ruha akkor tökéletes ha tradicionális? A Blue by Morilee fiatalos kollekcióban a “Morilee” dizájn mellett a tökéletes harmóniában elfér a klasszikus és modern stílus. Mi akadálya lenne annak, hogy az álmok csodaszép fehér menyasszonyi ruha kövesse a legújabb trendet?

Ez a csodálatos, fiatalos kollekció varázslatosan ötvözi a tradicionális sellő, vagy éppen „hercegnő” stílusú nagyszoknyás menyasszonyi ruhákat az igazán modern és elegáns trendekkel, mint például az illúzió részletekkel megbolondított nyakmegoldás. Csodálattal nézzük a 70-es évekbeli csipkecsodákat Édesanyánk esküvői fotóján, miért is mondanánk le erről? Mindez megtalálható a kollekcióban csak éppen lágy, könnyed a legújabb trendek szerinti csipkéből.

Ha pedig a lágy esésű anyagokat részesíted előnyben nálunk az is megtalálható! Elegáns chiffon anyagok, könnyed csipkeszoknyák, lágy organza,  trendy illúziórészletekkel gazdagított csipke bodyval kombinálva.

Hiszen miért is szeretjük az esküvőket? Mert az esküvő jelképezi két ember legtökéletesebb összetartozását, a szerelem legszebb ünnepe. Találd meg nálunk a tökéletes menyasszonyi ruhát a Nagy napra! Mrs. Madeline Gardner „Blue” kollekciójában teljes összhangban található meg a tradicionális érték és a modern ízlésvilág.

A kollekcióban az utolsó divat szerinti vonalakat találjuk finom gyöngyözéssel, tradicionális sellőruhákat kristálycsillogású lágy anyagból, A – vonalú ruhákat velencei csipkével kombinált lágy chiffon anyagból. A legfontosabb dolog azonban az, hogy az anyagok tapintásakor, az esküvői ruhák viselésekor az annyira várt csodálatos érzés járja át a menyasszonyokat, hogy ez a nap kizárólag Róluk szól, itt mindenkinek Ők a legfontosabbak!

Fedezd fel menyasszonyi ruháinkat, ismerd meg a Morilee által nyújtott életérzést! Meg fogsz lepődni amikor könnyedén megtalálod álmaid ruháját ebben a fantasztikus kollekcióban, a csodát, ami kiemeli tökéletességed!

Számunkra a legfontosabb, hogy az esküvő minden áldott perce életre szóló élmény legyen és hálásak vagyunk, hogy ennek a boldogságnak mi is részese lehetünk!