Jesus Peiro | 244

 

Akciós eladási ár: 250.000,-Ft

Akciós bérleti díj: 160.000,-Ft.

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

A modern hercegnőkre várva

 

A nagyszoknya finoman kidolgozott, elöl és hátul is varázslatos, egyedi mintával hímzett bodyt rejt. Ellentétek még sosem illeszkedtek ilyen bájos természetességgel egymáshoz. A drámai hatást keltő mikádó selyem alj és a tradicionális chantilly francia csipke szenvedélyesen érintkezik, mintha nem is két részből állna a kreáció. A body előnye, hogy tökéletesen simul a testhez, így a menyasszony második bőrének illúzióját kelti, közben mesebeli csipkerajzolatot vetít a bőrödre. A selyem-fényű, monumentális nagyszoknya színpadias.

 

Kinek?

 

Modern hercegnőknek! Egy kastélyt is hozzáképzelhetsz, azon is túlmutat előkelőségével ez a ruha, annyira nemes. Szinte kívánja a gyönyörű, hosszú oszlopcsarnokot, lépcsősorokat, hogy uszálya azon látványosan kövesse boldog léptedet…

 

 Váratlan csoda!

APRÓ TITKOK

Jesus Peiro minden ruhája a klasszikus romantika jegyében születik, fenségességet kelt első ránézésre, ám ha jobban megnézed, mindig rejt egy formabontó ötletet is. Itt a magasított, szinte garbó-szerű csipke nyak marad emlékezetes, annyi kecsességet kelt. A háton apró gombok teszik még bájosabbá ezt a modellt.