Morilee – Dierdre | 5947

Akciós eladási ár: 300.000,-Ft
Akciós bérleti díj: 180.000,-Ft.

Állapot: újszerű

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

 

Leírás

Dierdre

A variálhatóság hatalma

 

Különleges csipke esküvői ruhával lep meg minket a Morilee 2022-es kollekciója, mely minden modern hercegnő igényét kielégíti. 

Szív alakú dekoltázzsal sosem lehet mellélőni, igazán klasszikus, szolidan szexi, de nem hivalkodó ez a szabásvonal. Míderes felsőrésze áttetsző, melyet matt virágos csipkerátétekkel díszítettek. 

Dierdre különlegessége a variálhatóság. Két megjelenést biztosít a levehető vastag csipkepántokkal. Vintage stílusú menyasszonyi ruhát kapunk a pántok felapplikálásával, azok nélkül pedig különlegesen romantikus megjelenést biztosít.

A míderes megoldás egyben darázsderekat is jelent, melyről az A-vonalú szoknya könnyedén omlik alá. A szoknya is matt csipkével díszített, ám alatta szikrázó tüllréteg kapott helyet, melyen a napfény kedvére játszhat. 

Hátrésze szintén a míder folytatása ugyanazokkal a matt csipkerátétekkel, középen klasszikus gombokkal összehúzva a nőiesen feszes hatásért. A gombok a derékon túl érnek, így összhangot teremtve a felső és a szoknyarész között. 

Kinek?

Több stílust kedvelő és kombinálni vágyó menyasszonyoknak ajánljuk, akik kaméleonként tudják ötvözni stílusaikat, és mindegyikben csodásan néznek ki!