Madi Lane | Kallan

 

 

 

Visszafogott esküvői ruha

 

Madi Lane kollekciónk „Kallan” modellje egy szatén anyagból készült tökéletesen visszafogott esküvői ruha. Ez a karcsúsított A-vonalú fazon rövid ujjakkal és szív alakú dekoltázzsal és mély hátkivágással készült melyen egy elegáns pánt található.

Ideális választás lehet azon párok számára, akik esküvőjüket kisebb körben szeretnék megtartani. A visszafogott stílus és az elegancia tökéletesen kiegészíti egymást ebben a tervezésben, mely kihangsúlyozza a menyasszony nőiességét anélkül, hogy túlzottan feltűnő lenne.

Ez a visszafogott esküvői ruha a legjobb minőségű szatén anyagból készült, és a kiváló varrási technikáknak köszönhetően kényelmes lesz az egész napos viselés során. A könnyed anyag lehetővé teszi, hogy a menyasszony bátran mozogjon és táncoljon az esküvői fogadáson, miközben magához vonzza a vendégek  figyelmét.

 

Kinek?

 

Amennyiben intim és kellemes hangulatú esküvőt tervezel, ezt a stílusos esküvői ruhát mindenképpen érdemes fontolóra venned. Tedd felejthetetlenné az esküvőd pillanatait ezzel a visszafogott és elegáns ruhával.

 

Anyag: szatén

Sziluett: A-vonalú

Nyakmegoldás: szív alakú

Hát: mélyen kivágott

Ujjmegoldás: rövidujjú