Evie Young – Neve

 

Különleges menyasszonyi ruha

 

Engedd szabadjára belső istennődet esküvőd napján Evie Young elbűvölő „Neve” különleges menyasszonyi ruhájával. A kiváló kézműves munkájáról és a részletekre való odafigyeléséről ismert Evie Young olyan remekművet alkotott, amelytől igazi királynőnek érezheted magad.

A ‘Neve’ menyasszonyi ruha az elegancia és a modernitás tökéletes keverékét mutatja be, így ideális választás a kortárs menyasszony számára. Elegáns sziluettje és bonyolult csipkés részletei kifinomultságot sugároznak, míg a mély dekoltázs egy csipetnyi vonzerőt kölcsönöz. A ruha lenyűgöző illúziós, finom gombokkal díszített hátrészével maradandó benyomást kelt, amikor az oltárhoz lép.

A „Neve” ruhát sokoldalúsága különbözteti meg a többi menyasszonyi ruhától. Akár egy külföldön tartod az esküvőt, akár egy nagyszabású ünnepséget szervezel, ezt a ruhát úgy tervezték, hogy bármilyen környezetben lélegzetelállítóan nézz ki. A meghitt tengerparti ceremóniától a pazar bálteremig, bízhatsz abban, hogy a „Neve” megragadja mindenki figyelmét, és felejthetetlen emlékeket szerez.

Ne elégedj meg a tökéletességnél kevesebbel a különleges napon. Válaszd Evie Young ‘Neve‘ esküvői ruháját, amelyre még évek múlva is emlékezni fogsz!

 

Anyag: Csipke

Sziluett: Sellő

Nyakmegoldás: V-kivágás

Hát: mélyen kivágott

Ujjmegoldás: Pántos

 

Leírás

.