Madi Lane

A Madi Lane 2024  évi  menyasszonyi ruha kollekciója egyedülálló irányt képvisel a romantika világában, amely új érzéseket és stílusokat hoz az esküvői ruhákba. A Madi Lane mindig is az elegancia és a kifinomultság jelképe volt, és új kollekciójával tovább fokozza ezt a hírnevet. A menyasszonyi ruhák egyedi tervezésűek, csodálatos részletekkel és finom hímzésekkel díszítve. A márkára jellemző kiváló minőségű anyagok és a precíz varrástechnikák érzéki és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek a ruháknak.

Fedezd fel 2024 évi Madi Lane kollekciónkat!

Jesus Peiro

A Jesus Peiro 2024 évi menyasszonyi ruha kollekciója a luxus anyagok, a finom díszítések és a gyönyörű sziluettek harmonikus keverékét mutatja be. Minden egyes ruha a legnagyobb odafigyeléssel, kifogástalanul megmunkált, és minden egyes ruha a Jesus Peiro elegancia és kifinomultság iránti rendíthetetlen elkötelezettségének bizonyítéka. A klasszikus báli ruháktól kezdve az elegáns sellőfazonokig minden egyes modell időtlen kecsességet és modern vonzerőt testesít meg.

Fedezd fel 2024 évi  Jesus Peiro kollekciónkat!

Molett / Plus size

A legstílusosabb molett menyasszonyi ruha  kollekciók kiemelik a vonalakat és előnyös hangsúlyt helyeznek a szép formákra. Ezek a gyönyörű modellek olyan innovatív tervezők munkái akik végre megértették, hogy minden nő egyedi és csodálatos. Az új kollekciók tele vannak különleges részletekkel, finom csipkével és elegáns hímzésekkel, amelyek kihangsúlyozzák a molett nők természetes szépségét.

Legyen szó egy romantikus, hercegnő-szerű ruháról vagy egy merész és modern darabról, ezek a kollekciók olyan tervezésekkel készültek, amelyek a molett menyasszonyoknak bizonyítják, hogy igazán csodálatosak lehetnek az esküvőjükön!

Fedezd fel 2024 évi molett/plus size kollekciónkat!

Veni Infantino

Veni Infantino többszörös díjnyertes tervezőnő esküvői ruhái a legújabb trend alapján készülnek. Klasszikus, hagyományos és elegáns stílusok és sziluettek széles választékát kínálják – a modern, letisztult A-vonalaktól az elbűvölő, mesebeli hercegnős báli ruhákig, a letisztult érzéki, hipnotizáló sellőkön át a mesés, modern szabású és kreációkig. Veni Infantino kollekcióiban a menyasszonyok mindig egyediek és vitathatatlanul lenyűgözőek.

Fedezd fel 2024 évi Veni Infantino kollekciónkat!

Morilee

A Morilee esküvői ruhák egyszerűen lenyűgözőek! Ezek a ruhák tele vannak kidolgozott, gyöngyös részletekkel és pazar luxus anyagokkal. Nem csak időtlen szépséget sugároznak, hanem követik a modern trendeket és stílusokat is. A tökéletes szabásuknak köszönhetően kényelmesen viselhetőek egész nap. Ha egy olyan ruhára vágysz, amelyben igazán királynőnek érezheted magad a nagy napodon, akkor a Morilee esküvői ruhák a tökéletes választás számodra!

Fedezd fel 2024 évi Morilee kollekciónkat!

Higar Novias

A Higar Novias esküvői ruha igazi kincs a kifinomult ízlésű hölgyeknek. Elegáns, bohém vagy akár vintage stílusok is megtalálhatóak a kollekcióban. A modellek izgalmas részletekkel vannak díszítve, és csipkéből, tüllből szaténból és brokátból készülnek. A kreációk viselésével elegáns, exkluzív és kicsit extravagáns hangulatot varázsolhatsz az esküvődre. Minden ruhacsoda egyedi és különleges, így biztos lehetsz benne, hogy a tökéletes megjelenést fogod elérni.

Fedezd fel 2024 évi Higar Novias kollekciónkat!