Madi Lane

A Madi Lane 2024  évi  menyasszonyi ruha kollekciója egyedülálló irányt képvisel a romantika világában, amely új érzéseket és stílusokat hoz az esküvői ruhákba. A Madi Lane mindig is az elegancia és a kifinomultság jelképe volt, és új kollekciójával tovább fokozza ezt a hírnevet. A menyasszonyi ruhák egyedi tervezésűek, csodálatos részletekkel és finom hímzésekkel díszítve. A márkára jellemző kiváló minőségű anyagok és a precíz varrástechnikák érzéki és elbűvölő megjelenést kölcsönöznek a ruháknak.

Fedezd fel 2024 évi Madi Lane kollekciónkat!

Jesus Peiro

A Jesus Peiro 2024 évi menyasszonyi ruha kollekciója a luxus anyagok, a finom díszítések és a gyönyörű sziluettek harmonikus keverékét mutatja be. Minden egyes ruha a legnagyobb odafigyeléssel, kifogástalanul megmunkált, és minden egyes ruha a Jesus Peiro elegancia és kifinomultság iránti rendíthetetlen elkötelezettségének bizonyítéka. A klasszikus báli ruháktól kezdve az elegáns sellőfazonokig minden egyes modell időtlen kecsességet és modern vonzerőt testesít meg.

Fedezd fel 2024 évi  Jesus Peiro kollekciónkat!

Molett / Plus size

A legstílusosabb molett menyasszonyi ruha  kollekciók kiemelik a vonalakat és előnyös hangsúlyt helyeznek a szép formákra. Ezek a gyönyörű modellek olyan innovatív tervezők munkái akik végre megértették, hogy minden nő egyedi és csodálatos. Az új kollekciók tele vannak különleges részletekkel, finom csipkével és elegáns hímzésekkel, amelyek kihangsúlyozzák a molett nők természetes szépségét.

Legyen szó egy romantikus, hercegnő-szerű ruháról vagy egy merész és modern darabról, ezek a kollekciók olyan tervezésekkel készültek, amelyek a molett menyasszonyoknak bizonyítják, hogy igazán csodálatosak lehetnek az esküvőjükön!

Fedezd fel 2024 évi molett/plus size kollekciónkat!

Veni Infantino

Veni Infantino többszörös díjnyertes tervezőnő esküvői ruhái a legújabb trend alapján készülnek. Klasszikus, hagyományos és elegáns stílusok és sziluettek széles választékát kínálják – a modern, letisztult A-vonalaktól az elbűvölő, mesebeli hercegnős báli ruhákig, a letisztult érzéki, hipnotizáló sellőkön át a mesés, modern szabású és kreációkig. Veni Infantino kollekcióiban a menyasszonyok mindig egyediek és vitathatatlanul lenyűgözőek.

Fedezd fel 2024 évi Veni Infantino kollekciónkat!

Evie Young

Az Evie Young nem csak egy divatmárka, hanem egy életérzés is. Elképesztően elegáns, mégis kifinomult és modern ruháik a legigényesebb menyasszonyokat is elvarázsolják.

Ez a kollekció messze túlmutat egy átlagos esküvői ruhán. Az Evie Young csapatának szenvedélye és kreativitása szinte érezhető minden modellben. A megjelenés szépsége, a minőségi anyagok és a zseniális részletek egyesülnek, hogy igazi műalkotásokat hozzanak létre. Az Evie Young ruhák távol állnak a megszokottól. Inspiráló megjelenésük révén minden nőt arra ösztönöznek, hogy merjenek álmodni és ragyogni a nagy napon.

Fedezd fel 2024 évi Evie Young kollekciónkat!

Morilee

A Morilee esküvői ruhák egyszerűen lenyűgözőek! Ezek a ruhák tele vannak kidolgozott, gyöngyös részletekkel és pazar luxus anyagokkal. Nem csak időtlen szépséget sugároznak, hanem követik a modern trendeket és stílusokat is. A tökéletes szabásuknak köszönhetően kényelmesen viselhetőek egész nap. Ha egy olyan ruhára vágysz, amelyben igazán királynőnek érezheted magad a nagy napodon, akkor a Morilee esküvői ruhák a tökéletes választás számodra!

Fedezd fel 2024 évi Morilee kollekciónkat!

Higar Novias

A Higar Novias esküvői ruha igazi kincs a kifinomult ízlésű hölgyeknek. Elegáns, bohém vagy akár vintage stílusok is megtalálhatóak a kollekcióban. A modellek izgalmas részletekkel vannak díszítve, és csipkéből, tüllből szaténból és brokátból készülnek. A kreációk viselésével elegáns, exkluzív és kicsit extravagáns hangulatot varázsolhatsz az esküvődre. Minden ruhacsoda egyedi és különleges, így biztos lehetsz benne, hogy a tökéletes megjelenést fogod elérni.

Fedezd fel 2024 évi Higar Novias kollekciónkat!