MORILEE Örök klasszikusok, modern csavarral

IDŐN ÉS DIVATON TÚLI MINŐSÉG
NEW YORKBÓL


Madeline Gardner tervező a nyüzsgő New York City szívében dolgozik, nem titkoltan a glamour sokszínű városa ihleti munkáit. Évről évre a legújabb trendeket ébreszti fel design stúdiójában. „Nem csak ruhát készítünk: varázslatot keltünk!”– ez a Morilee menyasszonyi világmárka tervezőjének jelmondata.

Miközben Madeline stílusa folyamatosan alakul, fejlődik, tervei és ruhái az időn és a divaton túli minőséget képviselik. Hangsúlyt fektet a kidolgozott, gyöngyös részletekre, valamint a gazdag és pazar szövetek használatára, de felismerte annak fontosságát is, hogy kreációi időtállóak legyenek, miközben lépést tart a legmodernebb trendekkel és stílusokkal.
Legfrissebb kollekciója a csillagok rejtélyéből és szépségéből született. Hipnotikus részletek jellemzik, ragyogó fényvisszaverő rétegeket és finom textúrákat használ, ruhakölteményeinek anyagát éteri csillogással vonta be, mely odavonzza és ott tartja a figyelmet. A varázslatosan csillogó rétegeket, szellős, leheletkönnyű szöveteket kézi gyöngyfűzéssel és flittercsillagokkal kelti életre. Egy valóban éteri, látomásos kollekció ez, amely átlépi a klasszikus kedvencek határait és új magasságokba emeli őket.

Érezze magát olyan jól a menyasszony a ruhákban, ahogyan kinéz!

Morilee minden menyasszonyi öltözéke egyedi, és pontosan illeszkedik ahhoz, aki viseli. Egészen újnak ható, merész dekoltázs kivágások, „Bridgerton” sorozat ihlette (ha még nem láttad, ajánljuk!), szögletes nyakú stílus, máskor szerény, érzékeny balerina ovál. A csészefűző sem idegen a designertől, de fontos, hogy mindez kifejezetten kényelmes változatban! Madeline ugyanis hisz abban, hogy a ruha viseletének érzése ugyanolyan fontos szempont, mint maga a megjelenés. Ennek összhangja teremti meg a harmonikus, fenséges hatást. A tervező ismeri a női testet, annak hibáit ügyesen takarja el, és a legszebb, legérzékibb részleteket reflektorba állítja. Ahány menyasszony, szinte annyiféle testi, alkati adottság, mely nem akadály Madeline Gardnernek, hanem kihívás. A tökéletes illeszkedés szinte már a tervező rögeszméjévé vált, a karcsú sziluettet így éri el, szinte milliméterpontosan a testre igazítva az anyagot és a szabásvonalat. Ezzel mesésen szépíti meg menyasszonyait, akik ámulatba ejtik vendégeiket.

Fenséges klasszikusok, lenyűgözően modern csavarral.

A tervező számos klasszikus fazont készít: a testhez simuló sellő modelltől, a nagyon kedvelt A-vonalún át a habcsók ruhákig, mindenféle változat megtalálható nála. Nagyon hízelgő gyűjtemény ez, bármilyen méretű, alkatú hölgynek! A Julietta modellek például a nagyobb méretű lányoknak kölcsönöznek gyönyörű megjelenést. A ruhák egyszerre keltenek drámai, színpadias fenségességet, a romantikus részletek, a finoman flitteres vagy gyöngyös applikációk a lágyabb, klasszikus szövetek, csipkék, krepp, szatén, tüll viszont kiemeli a nő természetes szépségét. A kollekciót nagyon kedvező ár-érték aránya okán is kedvelik világszerte.

                                                      Nem is csak ruhák, műalkotások!

„Amikor ruhát készítünk, nem csupán egy alkalmi viseletet tervezünk és kivitelezünk, hanem a nő álmát teljesítjük be, közel visszük a csillagokhoz… Igen, az álmaikat változtatjuk ruhává” – vallja Madeline. A nemzetközileg elismert, díjakkal kitüntetett menyasszonyi tervező esküvői ruhái az egész világon, így Magyarországon is a luxust jelentik. Nem is ruhák, gyönyörű műalkotások. Azoknak a szerencsés menyasszonyoknak, akik ezeket viselhetik, Madeline Gardner sokkal több egy tervezőnél. Titka, hogy bármilyen korosztályú nőket öltöztet, gyönyörűnek érzik magukat különleges napjukon. Erről árulkodik a rengeteg, boldogságról szóló esküvői fotó, érzelmes köszönőlevél, ami évről évre áramlik hozzá, és újabb és újabb menyasszonyt csábít házasságra.