Morilee … romantikus séta a földi szerelem kertjében

Az csak természetes, hogy minden kislány tündérmesékkel a lelkében születik, legtöbbünk saját tündérmeséjét szeretné továbbélni egész életében. Menyasszonyként éppen ez történik velünk, és szerencsénkre vannak a világon olyan mesemondók, akik tüllben, selyemben, habos menyasszonyi ruhakölteményekben mesélik tovább életünk varázsmeséjét. Madeline Gardner éppen ilyen vizionárius, hatalmas mesemondó a menyasszonyi divat világában: A Morilee és a Madeline Gardner New York vezető tervezője, többszörösen díjnyertes alkotó, akinek kollekcióit nemzetközi szinten a szakma élvonalában jegyzik.

„Nem is ruhákat készítünk: mi varázsolunk.” – vallja Madeline, és ezt készséggel elhisszük neki a pazar kreációk láttán. Romantikus álmok pompáját rajzolja a kifutókra, és minden évben sikerül meglepnie bennünket egy még finomabb, még izgalmasabb gondolattal – menyasszonyi toalettben kifejezve. Műalkotásokat látunk felvonulni a menyasszonyi ruhák világszínvonalú divatparádéin, miközben mindegyikbe magunkat képzeljük bele. Ez benne a varázslat: hercegnőként érezzük magunkat, ha csak ránézünk egy-egy Madeline Gardner darabra.

Stílusjegyek és a stílus határai: időtlenség és elegancia

A Mori lee fantázia szerelmi vallomásból táplálkozik, és az izgalom élteti. A romantikus vonalat képviselő tervező hagyományos értékekre épít egy ultramodern világban, mindent alárendelve a tiszta nőiesség és a különleges egyéniségek érvényesülésének. A szerelem az egyetlen olyan emberi érzés, ami csak párban működik, és azt kívánjuk, bárcsak sosem múlna el. Madeline Gardner időtlenséget akar, és tervezőként a klasszikus, ám rafinált eleganciában nyújtja a menyasszonyi ruhák szerelmi vallomásának elragadó példáit. A kifejezetten számára készülő anyagok, tüllök, csipkék és díszítő elemek egyedi stílusjegyekben teljesednek ki és helyezik a Morilee divatházat a világ vezető esküvői divattrendjeinek dobogójára.

Csipke és gyöngy – a stílusjegyek leghangsúlyosabb eszközei. Madeline Gardner bátran kezeli a díszítőelemeket, kollekcióinak karakterét éppen ez teszi sajátosan egyedivé. A tökéletes menyasszonyi ruha viselője stílusának és egyéniségének kifejezője, éppen ezért a “menyasszonyi igenek” a klasszikus értékek iránt elkötelezett, romantikusan elegáns hölgyek természetes kellékei életük meghatározó pillanatában: amikor hercegnőből királynővé válnak.

Minden részletében kifinomult – erről ismerszik meg Madeline Gardner egyedi stílusa. A kézzel felvarrott apró virágok, gyöngyök és gondosan kidolgozott csipkedíszek több réteg finom anyagot ékesítenek, hogy aztán a menyasszony arathassa le a valódi babérokat: a szerelem babérjait az oltárnál. Különleges tapintású selymek, könnyed, légies, titokzatosságot sugalló tüllök teszik a ruhát utánozhatatlanná. A Morilee menyasszonyi ruha modellek értéke a tervezői kreativitáson túl a pazar anyaghasználatban is megmutatkozik: nem csak formában és stílusban „királyi” darabok, de a megálmodott kelmék is „nemesi származásúak”. Fantasztikus érzés lehet úgy alkotni, hogy másokat is kreativitásra sarkallunk! Márpedig Madeline Gardner számára egyedi textíliák készülnek, hogy mesebeli alkotásai valóra válhassanak.

A tökéletesség bűvöletében tartanak – emiatt is vagyunk olyan hálásak Madeline fantáziájának és a Morilee divatháznak. Alkati adottságokra és stílusra való tekintettel minden szerelmes ara számára készül egy-egy Morilee menyasszonyi ruhamodell. Ez nem illúzió, ez a tündérmese folytatása a valóságban. Menyasszonyok ezrei, milliói mondták ki a boldogító igent az elmúlt több mint 25 évben Madeline Gardner ruháiban, sokféle alakú és személyiségű ara, akik mindannyian tökéletesnek érezhették a pillanatot.

A szerelem mindenkié – ezt Madeline Gardner is így gondolja

Éppen ezért találta ki Madeline Gardner, hogy a romantikus stílus árnyalatait kollekciókban fejezi ki.

  • A Morilee márkanevet viselő főkollekció a klasszikusan elegáns tervezői vonalat képviseli: hercegnős menyasszonyi ruhamodellek, a luxus ezer pompájában.
  • A Blu kollekció a modern elegancia legújabb arcát mutatja, a visszafogott, letisztult formáktól a merész nőiességig kalandozhat a fantázia.
  • A többszörösen díjnyertes Julietta kollekció pedig a teltkarcsú hölgyek pazar menyasszonyi budoárja: a stílusos „plus size” menyasszonyok legmerészebb álmait rajzolja a valóságba.
  • Kalandor lelkek számára a bohém életérzés örök utazást jelent. Madeline Gardner nekik tervezte a Voyagé kollekciót, melynek darabjai a fiatalos romantikát képviselik. Rendhagyó helyszíneken, tengerparti vagy rusztikus miliőben is jól mutatnak a menyasszonyon, akinek a szerelem és a házasság örök életre szóló nagy kaland.
  • A Madeline Gardner Signature kollekció természetesen az haute couture életérzésért felelős: időtlen szépség, álomszerű megfogalmazásban. Éppen olyan, amilyennek élete legfontosabb hölgyét hölgyet látnia kell a vőlegénynek az oltárnál.

Az Eklektika esküvői ruhaszalon és a Morilee divatház frigyéből született az a nagyszerű lehetőség, hogy Madeline Gardner álmainak egyetlen magyarországi prémium üzlete vagyunk. Romantikus szigetként vigyázunk minden menyasszony hercegnői álmaira és segítünk megtalálni az igényes hölgyeknek szívük választottját: a tökéletes menyasszonyi ruhát.

Mindenkinek a Morilee stílust ajánljuk, aki még hisz a tündérmesékben, azoknak pedig, akik már nem, legszívesebben kötelező