Morilee Curve | 3202

 

Plus size menyasszonyi ruha sellő fazonban

 

Nagyméretű  kollekciónk lélegzetelállító darabja a Morilee divatháztól.  Sellő fazonja homokóra alakot biztosít, derékban feszes, alul pedig szélesedő szoknyájával remek választás!

Felső része szolid V-alakú dekoltázzsal keretez, vastag tüllre került csipkerátétes pántjai biztosan tartják nagyobb kosármérettel rendelkezőkön is a ruhát. Az alsó rugalmas anyagra tüll és csipkehímzés került, optikailag nyújtják a csipkevirágok és -indák a menyasszony alakját.

Szoknyája térdig a test vonalát követi, onnan bővül, ezzel áramvonalassá és a gömbölyded formákat kiemelve teszi nőiessé az alakot. 

Hátrésze különleges, áttetsző fehér tüllre illúziós csipke került, mely a nyaktól a gombok felé kúszva elegáns formát alkotnak. A menyasszony hátát ezek a csipkeindák keretezik, miközben a hát közepén a gerinc mentén elegáns gombok tartják biztosan a ruhát. 

Kinek? 

Ez az elegáns, sellő  fazonú, plus size méretű menyasszonyi ruha remek választás  a kicsit merészebb hölgyeknek. Garantáljuk, hogy a ruhából áradó nőiesség és elegancia mindenkit el fog bűvölni!

 

 

Leírás