Plus size kollekció fő oldali bannere

ÚJDONSÁG!

Két világmárka
plus size kollekciója
már az Eklektika Szalonban!

 

Jó hír, hogy nem kell varratnod, Téged is megillet már a varázslatos érzés: kompromisszumok és előirányzott drasztikus fogyókúra nélkül próbálhatsz gyönyörű Morilee vagy Madi Lane ruhakölteményeket nagy méretekben. Mindkét elismert nevű, álomruhákat forgalmazó, díjnyertes tervezőcsapattól kifejezetten azon luxus darabok érkeznek immár különleges méretekben (is) hozzánk, melyek a menyasszonyok által legkeresettebb fazonoknak számítanak a világon. Ezek mellett kifejezetten a teltkarcsúakra álmodott, ügyes vonalvezetésű kreációk közül is válogathatsz az Eklektika Szalonban, a márkák élvonalából.
De mi különbözteti meg a két márka nagy méretű költeményeit?

Kinek melyik ajánlott és miért éppen az?

 

Madi Lane:

A MODERNSÉG ÉS

NŐIES SZABADSÁG ÉRZET
IHLETTE

Madi Lane álomkollekciója a modern menyasszonyokat szólította meg mindig is, akik bevállalósak, érzéki szépségüket sem titkolják és vonzó számukra a kültéri vintage, bohém esküvői stílus. Ők azok, akik kis létszámú esküvőn is boldognak érzik magukat.

A Clara és Calissa modellek annyira közkedveltek a menyasszonyok körében, hogy normál és nagy méretben szintén elérhetőek a szalonban, semmiképpen se mulaszd el megnézni ezeket. E két A-vonalú ruhának csak a dekoltázs típusa és a szabása hasonló, összességében azonban egészen más hangulatú öltözékek.

Clara madeira csipkéből varrt, nagyon könnyed kreáció, a nyár hangulatával, spontaneitást, kecses kedvességet üzen arról a menyasszonyról, aki ezt a ruhát választja. V-alakú dekoltázsa a melleket szűziesen takarja, a derekat kiemeli, sehol sem feszül a testre, a könnyedség érzetét kelti.
Calissa hasonló fazonú, de mégis egészen más, igazi királykisasszonyos, szexi darab. A ruha különleges anyagát bájosan hímzett csipke díszíti, a pántokon részletgazdagon indul el, a mell vonalát bájosan indázza végig, hogy a derékon megállapodjon, körülfonja és kiemelje végtelen szeretettel, bájos díszítéssel, romantikus nőiességet sugározva – összességében ügyesen eltitkolva egy méretet. A ruha alján a minta felerősödik, és akár egy liliom szirmai, úgy redőződik alul szűziesen, felemelve a menyasszonyt élete legszebb pillanatához. A karcsúsító hatás mindkét kreáció esetén a derék megemelésén alapul, és ezzel legalább egy mérettel valóban kisebbnek látszol, úgy is érzed magad. Már csak az a kérdés, milyen stílusú esküvőd lesz…

 

A kollekció királynője:

egy presztízs értékű darab

 

Az Elora nevű kreáció Madi Lane régi favoritja. Megújítják, mindig hozzá tesznek valamit, hogy még különlegesebb legyen, mert számukra ez a kollekció presztízs darabja: a királynő.
Madi Lane ezzel robbant be a világpiacra, így mindig nagy kíváncsiság övezi Elora átdolgozott kiadásait. Ennek a rendkívüli költeménynek most a plus size adaptációját hozza el Neked az Eklektika Szalon. Az egész ruhaköltemény végtelen mese arról, hogyan is lehet egy duci, de boldogságra hivatott lányból: valóban a legszebb. A hegyes dekoltázs Elizabeth Taylor szépségét idézi, az ejtett, lecsusszanó vállpántok (melyek egyébként lecsatolhatóak a ruháról!) a kötetlen, elvárásokhoz alkalmazkodni nem akaró vagányságot hirdetik, az óriási uszály arisztokratikusságot kelt, és a derékon burjánzó minta a romantikusságodról mesél. Mégis, ha ránéznek erre a lányra ebben a ruhában, bujaság, érzékiség, erotika és vágy jut eszükbe a vendégeknek, mindenkit ámulatba ejt ez a menyasszony önkifejező szépségével. Nézni kell. Úgy emelkedik ki meztelen vállaival ebből a ruhából a nő, mint Vénusz a habokból.

 

Éden kertjéből

 

A kollekció Harper fantázianevű darabja a romantikus virágoskertekről mesél. A vintázs báj, a tündérek kecsessége akkor is jellemez Téged, ha nagy méretben választod. Sőt, a minták tulajdonképpen sokkal gazdagabbak, szebbek, mutatósabban rajzolódnak az alak, a dekoltázs körül, mintha ugyanezt a modellt XS-esben rendelnéd meg.

Elefántcsont árnyalatban és púderes szürkébe hajló rózsaszínben is gyönyörű.
Az Édenkertek tisztaságát és érzékiségét egyszerre hirdető öltözék megerősíti azt a női álláspontot, hogy tényleg meg kellett kóstolni azt az almát Évának, mert mi is lenne a nővel, ha nem lenne ilyen ruhára szüksége?

 

Morilee:

KICSIT VISSZAFOGOTT,
DE ANNÁL ELEGÁNSABB

 

Madi Lane kreációihoz képest Morilee ruhái talán még egy fokkal elegánsabbak. Kicsit konzervatívabbak ugyan, vagyis óvatosabban és titokzatosabban csepegtetik az érzékiséget. Cserébe fantasztikusan nőiesek, gyönyörűen mutatják a sziluettet, részletgazdagságuk pedig ámulatba ejtő. Szinte bármilyen hangulatú partyn harmonikus megjelenést nyújtanak.

Minőségi anyagaival hódít ez a kollekció, centiméterre kidolgozott hímzett, gyöngyözött különleges kelméi kifinomultságról árulkodnak. Ha biztosra mennél, mindenkinek tetszeni akarsz, ebből a kollekcióból válassz.
A plus size változatok csöppet sem szerények, a sellő édesen szűkül a derék vonalon (3202), és hatalmas uszályokban (3283, Clarisse) is gazdag ez a kollekció.
Bájos gombsorok, a háton feltűnő csipke mintázat jellemzi Morilee plus size öltözékeit díszítő elemként, beépített melltartói ügyesen emelik és hangsúlyozzák a melleket. Felsliccelt, lábat villantó változata is szépséges (Clarisse).

 

Ráadás:

a titokzatos arányok

A favorit és minden bizonnyal a nagy méretet kereső menyasszonyok kedvence Ronald Joyce (Angelica) letisztult vonalvezetésű, szatén szoknyás plus size költeménye lesz, melyet elragadó csipkefelső tesz teljessé. A ruha rövidujjú, így az a menyasszony, aki a karját nem takarná teljesen, de a vállát semmiképpen sem mutatná meg (gyakori elvárás a menyasszonyok körében), azonnal meg fogja szeretni. Audrey Hepburn stílusa köszön vissza, minden líraiságával együtt. A ruhát szatén köruszály teszi még szerethetőbbé.

…hogy mi a titka?
A tökéletes arányok. A harmónia a női test fontos pontjaira való koncentrálással: a váll, a derék, a ruha alja közötti háromszög egyensúly megtalálása, amivel a tervező a test szépségét kiemeli. Ez a titok. Az embernek az az érzése, hogy az XS-es menyasszonyon nem is lennének ilyen nőiesen szépek ezek az aranymetszésen alapuló, sarkalatos hangsúlyok.

 

Gyere, győződj meg róla a próbán, hogyan áll Rajtad egy alkatodra tervezett álomruha. Szeretettel várunk!