Ronald Joyce – 18603

 

 

Sellő menyasszonyi ruha csipkéből

 

Csodaszép, elegáns és modern darabbal kápráztat el az angol Ronald Joyce divatház 2022-ben is. Lélegzetelállító könnyedség és tűpontos kidolgozás jellemzi a 18603-as Victoria Jane– modellt.

Könnyed, ám igazán modern királynői darabot kaptunk, alakot követő sellő fazonnal és sok csipkével. Felső részét mély, hasítékban végződő V-alakú dekoltázs díszíti, melyet tüllre applikált csipkerátétek kereteznek. Pántjai a nyak felé szűken futnak fel, a nyak hátsó részén futnak össze, ezzel kissé megnyújtva a felsőtesetet, illetve a vállakat teljesen szabadon hagyja. 

Hátrésze teljesen nyitott, ám a nyaktól indulva lefelé a gerincen csipke fut végig, elegáns és feltűnő gombokkal rögzítve.

Szoknyája sellő fazonú, az menyasszony alakját az alsó jersey anyag gyönyörűen kiemeli, majd az azon lévő tüllréteg légiesen és könnyedén válik el tőle, hogy csipkezuhatagát a talajig futtassa. A  derékban még sűrű díszítés a szoknya alsó része felé ritkul, ám a tülluszályon a gerincvonalon futó minta folyatatása teljesedik ki, és egybeolvadd a csipke a talajjal.

Kinek?

Bámulatos, királynői megjelenésért epedő menyasszonyok keressenek minket bátran, és próbálják fel nálunk a 18603-as darabot! Egyet biztosan ígérhetünk: Senki nem távozik tőlünk csalódottan!