There is nothing to show here!
Slider with alias Evie not found.

EVIE YOUNGhogy Te legyél a legszebb és ez legyen a legszebb napod

 

MODERN, KORTÁRS MÚZSÁKNAK!

Az ausztrál márka változatos és igen kivételes álomdarabjai azoknak a menyasszonyoknak készültek, akik bátran kiállnak az egyéniségükért, jól érzik magukat a bőrükben, elfogadják önmagukat és magabiztosan járnak a világban. Azokkal az adottságokkal, amiket kaptak. Cserébe EVIE YOUNG is elfogadja őket. Ezek a modern, kortárs menyasszonyi ruhák ugyanis az egyéniséghez simulnak, a test és lélek szinergiáját keltik, a nőiességet dicsérik.
Ez a titkuk.

Evie Young ruhakölteményei nem kívánják megváltoztatni a nőt. Hanem szeretik. Nem törnek a személyiségjegyei ellen sem. Nem kényszerítik bele tehát olyan kreációba, ami nem egyértelműen és sugárzóan emeli ki a menyasszony kellem(esség)ét. Finom, elegáns, kifejező részletekkel az egészet, a személyiséget éltetik. A menyasszony így válik tökéletessé, hiszen a benne lévő harmóniát, a szerelmet fejezi ki ünnepi öltözékében.

Az emberi természet és a táj szépségéhez egyszerre hasonlatos az a menyasszony, aki EVIE YOUNG ruhakölteményt választ.

A MÁRKA
(KÜLDETÉSE)

A világmárka küldetésének tekinti, hogy túllépjen a hagyományoson, modernizálja az egyhangúságot, és birizgálja, előcsalogassa a nőből menyasszonyként is az egyéniségét. Éppen ezért mindig valami elbűvölő újdonsággal, soha nem látott ötlettel teszi a ruhakölteményeit újra és újra, minden egyes szezonban megismételhetetlenné. Evie Young kreációi fényűzően egyediek ebben az iparágban, házon belül tervezett exkluzív csipkék, különleges, senkiéhez sem hasonlatos textúrarétegek és innovatív sziluettek jellemzik öltözékeit. A szépség sokrétűségére, sokszínűségére alapoznak, és mindenekfelett a nőiességet szolgálják, hogy a ruha minden esetben egyéni, soha meg nem ismételhető, és soha nem volt szerelmi történetet mesélhessen el.

Ez a márka kizárólag arról a nőről és stílusáról mesél, aki szabadon és örömmel viseli, aki a saját kifutóját járja, a maga esküvőjének legnagyobb sztárja, önmaga szabályait követi és ha beszél, szavai éppoly eredetiek, mint a menyasszonyi ruhája.

 

SZERETI AZ ÖRÖKSÉGET
(TÚLSZÁRNYALNI)

Az Ausztráliában tervezett ruhaköltemények a helyi örökség fő attribútumait testesítik meg, ez a közös alap, a kiindulópont. Nagyra értékelik azonban az új utakat is, olyan ösvények lángolását, melyeken előttük még nem járt senki. Közben az anyatermészet inspirációját, a közösségi lét, az összetartozás barátságát és az öröm megtalálását is észreveszik és kifejezik a romantikus motívumok, melyeket sokszor különleges utazások ihlettek. Üdvözlik hát a bátrakat, a merész világmegváltókat. Csodálják a kedveseket. Felfigyelnek a gondoskodókra, és tisztelik a hagyományokat is.

A világ hiteles, őszinte és szabadlelkű nőit szólítja meg az ausztrál világmárka, akik rendkívüliek és trendfelettiek.

(KÉNYELMES)
ÁLOM!

Megértve és elfogadva azt a koncepciót, hogy nincs két egyforma menyasszony, az Evie Young kollekció ötvözi a merész és a lágy, az elegáns és a szokatlan, a divatos és a klasszikus stílust. Jól tudják, hogy ezen a hosszú, boldog napon a kényelem ugyanolyan fontos, mint a küllem, így jellegzetes fúziós konstrukció egyesíti a puha, könnyű anyagokat, a szoknyák szabadon szárnyalnak, suhannak Veled és utánad, hogy gondtalan és laza maradj, vagyis kicsit sem merev. Az öltözékek úgy hangsúlyozzák a nőies formát, úgy keltenek érzékiséget, úgy emelnek és árnyalnak, támasztanak éppen ott, ahol a legelőnyösebb, hogy kellemes legyen, jól érezd magad, Te legyél a legszebb és ez legyen a legszebb napod.

Tekintsd meg a legszenvedélyesebb márkát az Eklektika Szalonban!