Bohém báj - a Madi Lane varázslatos világa

Madi Lane: a stílusérzék kisasszonyai, avagy a menyasszony bőrének vásznán kibontakozó, festői alkotás minden ruha

TALÁLD MEG A SAJÁT MENYASSZONYI ÉNED!

A Madi Lane ruháknak minden egyes elvarrt szála az igaz szerelemhez vezet és abból is indul ki. Az ausztrál tervezésű esküvői márka a modern találékonyság és az időtlen kifinomultság között táncol és azt a különös történetet meséli el illúziókkal, álmokkal szőve, ahogy a lány találkozik „a” ruhával . Méghozzá az igazival.

A művészet szépsége, a dizájn eleganciája és a természettel ápolt örök, de megújuló és megújítható szerelem vezérli a Madi Lane-t, amely mindig érzésből merít ihletet, abból fakad. E költemények olyan exkluzív darabok, amelyek közelről érzik a divattrendeket, annak szellemében születnek a kollekciók, de diktálják is azokat, utat törve mindig az újnak, a szokatlannak. Minden Madi Lane kreáció olyan egyedi, aprólékosan kidolgozott műalkotás, mely azonnal, első ránézésre, összességében hat, de az alkalmazott minőségi alapanyagokon túl, finom részleteivel, rátétekkel, díszítésekkel készül, így nézni kell, sokáig.
Egy időtlen szerelmi történetről mesél a ruha, éppúgy, mint az az út, ami idáig, a kreáció megtalálásáig az Eklektika Szalonba vezetett Téged.

Könnyebb leírni, hogy mi nem Madi Lane,
mint definiálni.

Madi Lane nem követi a klasszikus, monoton hagyományokat.
Nem tagja a falkának, sosem tart ugyanabba az irányba!
Nem egy arc a sok másikra hasonlító között a tömegben.
Madi Lane azonban: minden, ami „nő”.
Reménykedő romantikus lélek, aki szereti a szerelmet, elfordul a sémáktól és átírja, a maga lelkére és testére: a hagyományokat. Az élet és annak minden szépsége iránti szenvedély hajtja, arra törekszik, hogy megragadja a modern, elegáns, nemes egyszerűséget, és azt olyan kreációban fejezze ki, mely varázslatos élő emlék marad.

 

Ez a márka lehetőséget kínál a menyasszonyi „éned” megtalálására, és nem hozható zavarba, mindenkire gondol, státusztól, alaktól, mérettől és termettől függetlenül a szuperegót fejezi ki. Képes flörtölni eltérő identitásokkal, hogy tükrözze annak lényegét, ki is ő, pontosabban:
ki is vagy Te…

– A nők egyéni különbségeik bajnokai – hangsúlyozza Elizabeth Young vezető tervező, aki anya, nővér, mentor is menyasszonyai számára. Az a nő, aki több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a menyasszonyi kiskereskedelemben, tervezésben és gyártásban, háta mögött kivételes nőkből álló kreatív csapattal, akiknek mindegyike valami különlegeset, valami plusz spirituszt ad hozzá tehetségével a közös küldetéshez. Ahhoz, hogy minden szerelmes nő megtalálja az igazi ruhát, ami róla szól, az ő álmaira rímel.

Természetesen minden ruha azon a testen kel életre,
aki viseli.

A menyasszony bőrének „vásznán” mutatkozik meg a Madi Lane modellek szépsége igazán.  A tervező számára a menyasszony bőre amúgy is anyagként szolgál, az áttetszőség, a leplezetlenség, a különleges vágások, hasítékok, bőrhatású tüllök tovább árnyalják a ruha és az azt viselő nő szépséges összhangját.
TIPP!
A legtöbb fazon elefántcsont színben, bőrhatású tüll nélkül is kapható.
1. Először próbáld fel a hagyományosabb opciót, és ha a fazon tetszik, szereted a ruha szabását és tapintását,
2. itt az ideje, hogy kipróbálj egy merészebb kombinációt. Mutass meg magadból többet! Szexisebb is lehetsz. Az elefántcsont árnyalatú csipkék rajzolata minden másnál szebb, kifejezőbb a puszta bőrön.
X. Azoknak a Madi menyasszonyoknak, akik konzervatívabbak, a hagyományos elemeket kedvelik, a csak enyhén áttetsző, csipkével díszített mídert ajánlják, mely a tetovált virág-motívumok hatását kelti, ugyanakkor a szoknya rész már inkább takar, mint érzékien bármit mutatna.

Gyere, most nézzük meg a ruhákat közelebbről is!