A HÁZASSÁG ELSŐ LÁTÁSRA c. TV2-s reality az Eklektika Szalonból választotta az esküvői kreációkat!

Házasság első látásra c. TV2 párkapcsolati reality cikk fotója

A HÁZASSÁG ELSŐ LÁTÁSRA c. TV2-s reality az Eklektika Szalonból választotta az esküvői kreációkat!

A HÁZASSÁG ELSŐ LÁTÁSRA c. TV2-s reality az Eklektika Szalonból választotta az esküvői kreációkat!

 

FŐSZEREPBEN:
A MENYASSZONYI RUHA

Az Eklektika Szalon menyasszonyi ruhái lélegzetelállító látványt nyújtanak, és olyan érzést váltanak ki, akár egy fényűző és megható mese, miközben az egyéniséget is kifejezik. A szalonról az a hír járja, a menyasszonyok itt azonnal beleszeretnek valamelyik varázslatos modellbe, már az első ruhapróbán (vagyis első látásra) megtalálják az igazit. Ezt, és hogy mit is jelent a menyasszonyi ruha: a Házasság első látásra c. tévérealityból is feltérképezhettük.

– Az Eklektika Szalon a nevéhez illően elegáns ausztrál és angol világmárkákat forgalmaz, a rusztikus, a vintage, a bohém és a királykisasszonyos stílus mindegyikét felvonultatja – mondja Sullay Judit, az Eklektika Szalon tulajdonosa, és ebből értehető is, miért szeretnek bele ruháiba azonnal a menyasszonyok. Azért, mert ez az elegáns szalon minden stílusból merít, és abból is a legszebbeket hozza el a magyar lányoknak.


Éppen ez a szál kapcsolta össze a TV2 népszerű showját, a HÁZASSÁG ELŐ LÁTÁSRA c. esküvői-házassági realityt és az Eklektika Szalont. A világsikerű tévéprodukciót már 30 országban tűzték képernyőre Ausztráliától, Olaszországon át Norvégiáig, közel 100 évadot élt meg. A párkeresés új, nem mindennapi dimenzióját nyitja meg a műsor azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül az igazi megtalálásához.

A szereplők az ideális pár felkutatását szakértői csapatra bízzák. Majd arra vállalkoznak, hogy vakon, a szakértői csapat által számukra ideálisnak talált partnerrel, az első találkozásukkor azonnal összeházasodnak.
Vagyis ismerkedésük első látásra a házassággal kezdődik, és párját a vőlegény először a ceremónián, esküvői ruhában, az Eklektika Szalon költeményében pillantja meg. Aztán következik az ismerkedés, a bonyodalmak…, majd kiderül, létezhet-e szerelem első látásra vagy sem.

AMIKOR AZ ESKÜVŐI RUHA
AZ ELSŐ, EGYÉNISÉGRŐL
ÁRULKODÓ JEL 

A Házasság első látásra c. realityben így lesz kulcsszerepe az esküvői ruhának, mely az érzelmek kiindulópontjává válik. Stílusa, hogy kihívó-e, vagy letisztultan elegáns, érzéki-e, vagy inkább sokat sejtető: azonnal nagyon sokat elárul szavak nélkül is a nőről, aki azt kiválasztotta magának. Nem mellesleg az is beszédes, miként viseli a hölgy. A műsor a pszichológiára alapoz, szaktekintélyek gondosan, tudományos alapokra támaszkodva, és a szakmában szerzett tapasztalataik alapján kutatták fel a vőlegénynek a tökéletes társat.

Miközben a hölgyeknek pszichológusok keresték az igazit, az Eklektikai Szalon az egyetlen és őket kifejező ruhakölteményt találta meg kollekciójából a számukra.

A TÉVÉSHOW,
A MENYASSZONYI RUHA
ÉS AMI ÖSSZEKÖTI ŐKET:
A PSZICHOLÓGIA

Az Eklektika Szalon munkatársaitól sem esik messze a pszichológia, hiszen amikor egy lány benyit a szalonba, beszélgetés következik, melyből feltérképezik az egyéniségét. A hölgy testalkata és a ruhákról, nagy napjáról szőtt álmai mellett ez is igen fontos szempont, hogy valóban megtalálják a számára legtökéletesebb esküvői öltözéket, mely igazán kifejezi őt.

RUHA
TESZI!

Az izgalmas műsorba 6 nő és 6 férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az volt, hogy társra találjanak. Miközben 3 elismert párkapcsolati szakértő kísérte őket az úton, az Eklektika Szalon szakemberei olyan világklasszis álomruhákat mutattak be a hölgyeken, melyek az izgalmat fokozták és a boldogság iránti vágyat is kifejezték a hölgyek stílusa mellett.

A ruha sikere sosem pusztán csak a modell szépségében rejlik, hanem a harmóniában, ahogy a nő egyéniségével találkozik – összegez Sullay Judit, és hozzáteszi: – A mi designer ruháink a menyasszony második bőrét jelentik, amiben könnyedén mozog, és jól érzi magát. A műsor kulisszái mögé látva figyelhettem meg, hogy a lányok tényleg fantasztikusan érezték magukat álomruháinkban, nem feszélyezte őket az anyag, a szabásvonal, ha izgultak is a tévéfelvétel miatt, ezekben a költeményekben olyan szépnek érezték magukat, hogy ez oldotta a szereplés miatti gátlásaikat és a feszültséget. Ez a tapasztalat pedig nekünk újra és újra nagy öröm. Pontosan tudjuk, hogy a tökéletes esküvőket egy kicsit mindig a ruha teszi!

 

Házasság első látásra párok
TV2 Házasság első látásra – párkapcsolati reality házaspárok

 

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából