Menyasszonyi ruha gyűjteményünk

„Amikor elkészítjük a menyasszonyi ruhát mi nem csak valamit tervezünk amit viselni lehet…mi varázsolunk”

“Madeline Gardner a Morilee vezető tervezője”

 

 

 

 

Morilee

Hagyományos esküvői ruhát keresel? Vagy inkább modern menyasszony lennél? A Morilee “Main” kollekcióban garantáltan megtalálod az álomruhád!Hiszen szerelembe esni egy csoda, szerelembe esni a álmaid esküvői ruhájával szintén az lehet! A mi célunk az, hogy segítsünk ezt megvalósítani.””Ezek a csodaszép szavak a világhírű, többszörös díjnyertes tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai.

Morilee kollekció legnagyobb választéka az Eklektika esküvői ruhaszalonban található nem csak Budapesten, de az egész országban!

Tekintsd meg Morilee menyasszonyi ruha kollekciónkat!

Blu by Morilee

Miért is kellene az esküvői ruhádnak szigorúan hagyományosnak lennie? A Blu by Morilee kollekcióban megtalálod a tökéletes harmóniát a klasszikus és kortárs világ között. Tehát miközben még mindig egy gyönyörű fehér menyasszonyi ruhát viselsz az mégis tartalmazza a legfrissebb stílusokat és irányzatokat, a lényeg. Ez a kollekció igazi „stíluskavalkád”.

Tekintsd meg Morilee menyasszonyi ruha kollekciónkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

voyage By Morilee

Sok lány gondolja, hogy minél nagyobb egy menyasszonyi ruha annál jobb. De vannak mások akik inkább az egyszerűségre szavaznak. Ha te is ezt keresed, akár megbolondítva egy kis bohémsággal, akkor a Voyage by Morilee kollekciót imádni fogod!

Tekintsd meg Morilee menyasszonyi ruha kollekciónkat!

Julietta By Morilee

Julietta by Morilee kollekcióját a plus size menyasszonyok részére terveztük. Célunk, hogy amellett, hogy megőrizzük a Morilee modellek eleganciáját és különlegességét mégis komfortossá tegyük viselésüket a konfekciótól eltérő méretű hölgyek számára.

Tekintsd meg Morilee menyasszonyi ruha kollekciónkat!

 

 

 

 

 

 

 

 

Morilee Couture

Találd meg azt, akit szeretsz, mi pedig elkészítjük álmaid ruháját! A világhírű tervezőnő, Mrs. Madeline GardnerMorilee Couture kollekciójában a modern – és kifinomult eleganciá keveredik, az eredmény pedig igazán lenyűgöző. Nemes anyagok, légies csipke, illúziószerű hátmegoldás, csodaszép kristálydíszítések.. célunk, hogy a legcsodálatosabb menyasszony legyél életed legszebb napján!

Tekintse meg teljes 2020 évi Morilee Couture menyasszonyi ruha kollekciónkat

Jesus Peiro

Az Eklektika esküvői ruhaszalon az egyetlen Jesus Peiro prémium szalon, kizárólag üzletünkben található meg a 2018 “Metropolis” valamint 2019 évi jubileumi “Heritage” kollekciók legszebb menyasszonyi ruhái.

A cég filozófiája: minőség mindenek felett! A  Merche Seggara által tervezett Jesus Peiro modellek időtlenül elegánsak, szofisztikáltak, sokszor emlegetik “Audrey Hepburn stílusként“. A híres színésznő mondatát idézve: “Az elegancia az egyetlen stílus ami nem megy ki a divatból”.

Válassz Te is ezek közül a ruhacsodák közül!

Tekintse meg teljes 2020 évi Jesus Peiro menyasszonyi ruha kollekciónkat

 

 

 

 

 

 

 

 

Ronand Joyce

klasszikus eleganciát képviselő Ronald Joyce valamint a fiatalos, modern Victoria Jane by Ronald Joyce esküvői ruha kollekciók egyetlen prémium szalonja Magyarországon az Eklektika szalon.

Az olasz származású tervezőnő, Veni Infantino vezetésével készült luxus modellekben megtalálható a klasszikus vonalvezetés és a modern életérzés egyaránt. Tökéletesen megtervezett, egyedi modelljeit nem véletlenül jutalmazza az esküvői ruha szakma díjakkal a különféle nemzetközi kiállításokon.

Tekintse meg teljes 2020 évi Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekciónkat

Linea Raffaelli

A belga Linea Raffaelli divatház szinte minden évben megújul. Fiatalos, különleges de mégis romantikus ruhái Európa szerte igen népszerűek. Felismerték, hogy a modern hölgyek már sokszor a kényelmet a tradíció fölé helyezik, illetve egyre gyakoribbak a szűk körű – akár tengerparti esküvők. Kollekciója ennek jegyében készült.

Tekintse meg teljes 2020 évi Linea Raffaelli menyasszonyi ruha kollekciónkat