Világhírű tervezők varázslatos menyasszonyi ruhái

Madi Lane

Elizabeth Young nevére kevesen kapják fel a fejüket idehaza, pedig a haute couture menyasszonyi divat nemzetközi világában a legkellemesebb meglepetésre asszociál. Ennyi könnyedséget ilyen gazdag anyaghasználattal és ilyen természetes eleganciával nem sok tervezőtől láthatunk. Az ausztrál Madi Lane stílust jegyző vezető designer hamisítatlan és hamisíthatatlan kézműves minőséggel teremt exkluzív, saját álmaiból szőtt anyagokból emlékezetes kollekciókat.

Jesus Peiro

Az Jesus Peiro esküvői ruha kollekció egy igazi időtlen elegancia példája. A ruhák letisztultak és visszafogottak, mégis rendkívül szofisztikált és nőies hatást keltenek. A tervezés során a haute couture stílus jegyei jelennek meg, és a ruhák anyagai között megtalálható a csillogó szatén, a mikádó, valamint a lenyűgöző brokát egyeránt. A különlegesen kidolgozott díszek  kézzel készülnek, ezáltal egyedi és utánozhatatlan ruhákkal gazdagítva a kollekciót.

Plus size

A plus size esküvői ruha kollekcióink kifejezetten a molett menyasszonyoknak lettek tervezve. Ezek a nagyméretű esküvői ruhák modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. A kollekciókban megtalálhatók a sellő fazonú ruhák, valamint az A vonalú darabok is, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes viseletet. A ruhák stílusában pedig felvonultatják a bohém, letisztult és vintage vonalakat egyaránt. Ha a legcsodálatosabb plus size esküvői ruhákat keresed, akkor a Morilee és Madi Lane márkák legszebb darabjai között biztosan megtalálod az igazit.

Veni Infantino

Veni Infantino többszörös díjnyertes tervezőnő esküvői ruhái a legújabb trend alapján készülnek. Klasszikus, hagyományos és elegáns stílusok és sziluettek széles választékát kínálják – a modern, letisztult A-vonalaktól az elbűvölő, mesebeli hercegnős báli ruhákig, a letisztult érzéki, hipnotizáló sellőkön át a mesés, modern szabású és kreációkig. Veni Infantino kollekcióiban a menyasszonyok mindig egyediek és vitathatatlanul lenyűgözőek.

Morilee

A Morilee esküvői ruhák egyszerűen lenyűgözőek! Ezek a ruhák tele vannak kidolgozott, gyöngyös részletekkel és pazar luxus anyagokkal. Nem csak időtlen szépséget sugároznak, hanem követik a modern trendeket és stílusokat is. A tökéletes szabásuknak köszönhetően kényelmesen viselhetőek egész nap. Ha egy olyan ruhára vágysz, amelyben igazán királynőnek érezheted magad a nagy napodon, akkor a Morilee esküvői ruhák a tökéletes választás számodra!

Higar Novias

A Higar Novias esküvői ruha igazi kincs a kifinomult ízlésű hölgyeknek. Elegáns, bohém vagy akár vintage stílusok is megtalálhatóak a kollekcióban. A modellek izgalmas részletekkel vannak díszítve, és csipkéből, tüllből szaténból és brokátból készülnek. A kreációk viselésével elegáns, exkluzív és kicsit extravagáns hangulatot varázsolhatsz az esküvődre. Minden ruhacsoda egyedi és különleges, így biztos lehetsz benne, hogy a tökéletes megjelenést fogod elérni.