Ronald Joyce, Itália szenvedélye és Anglia visszafogottsága: látszólag két ellentétes világ, ám éppen ez a kétfajta életérzés formálja Veni Infantino tervezői zsenialitásából születő csodálatos kreációk stílusát. Az 1950-ben alapított Ronald Joyce menyasszonyi ruha divatház ugyanis, már több mint 20 éve a többszörösen díjnyertes alkotóra bízza egyedi karakterének kiteljesítését, aki nemzetközi szinten is az időtlen elegancia és a kifinomult nőiesség szimbólumaként elismert stílust képviseli. A Ronald Joyce márka sorra söpri be a rangos világversenyek és -kiállítások díjait, hiszen nem csak a menyasszonyok számára testesíti meg a tökéletes esküvői megjelenést, de a szakma egyik kedvence is:

2019 Winner Best Mother of the Bride Collection (The RBA Awards)

2019 Finalist Best British Bridal Designer (The British Wedding Awards)

2019 Finalist Best Bridal Gown Collection (The British Wedding Awards)

2018 Winner Best Mother of the Bride Collection (Bridal Buyer Awards)

2018 Winner Best Occasionwear Designer (The RBA Awards)

2017 Winner Best Occasionwear Designer (The RBA Awards)

2016 Winner Best Mother of the Bride Collection (Bridal Buyer Awards)

2015 Winner Best Occasionwear Collection (Bridal Buyer Awards)

2015 Finalist Best Bridesmaid Collection (Bridal Buyer Awards)

 

Veni Infantino olasz gyökerei nem csupán a szenvedélyt, de az élet örömeinek tiszteletét is beleoltották a hajdani kislányba, aki bár a menyasszonyi divat nagyasszonyaként alkot és kétségtelenül a legnemesebb, legkifinomultabb eleganciával, mégis megfizethető luxust kínál a mindenkori menyasszonyok számára. A luxus nem pénz, hanem minőség kérdése: sugallja a minden apró részletében kiemelkedő színvonalú modelljeivel – és a minőség az a kötelező minimum, ami nélkül nem is vehetjük komolyan magunkat életünk fordulópontján. Hűség és egyszerűség, elköteleződés a természetes szépség mellett: ez Veni Infantino üzenete a Ronald Joyce menyasszonyoknak.

Az Eklektika esküvői ruha szalon a Ronald Joyce divatház legnagyobb magyarországi partnerüzlete, ahová szeretettel várunk minden igényes, szenvedélyes és kíváncsi menyasszonyt, aki szeretne belekukucskálni Veni Infantino stílusába. Felpróbálni egy Ronald Joyce darabot veszélyes játék: lehet, hogy szerelem lesz első látásra. Gazdag csipkedíszek, titokzatosan áttetsző organza, diszkrét tüllök, kövek és gyöngyök érdekes játéka teszi egyedivé a selyemből, sifonból, szaténból készülő ruhákat. Merész hát-részek, egyedi ujj-megoldások, hangsúlyos felsőrészek: ezek a Ronald Joyce stílus karakteres jegyei.

A Ronald Joyce márka több kollekcióval fejezi ki rajongását a menyasszonyi stílus sokfélesége iránt: Victoria Jane, Sofia Bianca, Ronald Joyce modellek sokasága fogalmazza meg, mit jelent egy szerelmi történet esküvői ruhában elbeszélve.

A márkanevet viselő Ronald Joyce kollekcióban a legújabb haute couture trendek szerint készülnek a ruhák, a kézműves igényesség nívója szerint. A fehér árnyalatait tovább gazdagítja az ekrü, a halvány rózsaszín és a diszkrét világos arany, a menyasszonyi ruhák pedig a klasszikus A-vonalú fazonoktól a légiesen omló hercegnős szoknyákon át a sellő-sziluettekig kelletik magukat formai gazdagságukkal. Virágdíszek, csipkék és kövek merész díszítései teszik izgalmassá és elegánssá az exkluzív darabokat.

Victoria Jane – a megfizethető királynői modellek kollekciója. Letisztult, egyszerű és éppen ettől oly elegáns nőiesség, rafinált díszítéssel. Mesevilág ez is, hiszen nincs menyasszony, aki ne tudná beleálmodni magát Veni Infantino fiatalosan elegáns ruháiba. Nem spórol az uszállyal, a tüllel, a leheletfinom rétegekkel: mindezt a titokzatosság megőrzése érdekében.  Bár a szerelem teljes odaadást kíván, a kifinomult nőiességet örökké körüllengi valami mesebeli titokzatosság.

 

A szerelmes lélek időtlen romantikája: ezt testesíti meg a Ronald Joyce Sofia Bianca kollekciója, mely egyetlen pillanat alatt visszarepít az időben az elsőbálos, hercegnői toalettek korszakába, amikor még minden lánynak illett új ruhában megjelennie egy-egy társasági eseményen. Klasszikus, sok rétegből álló nagyszoknyás menyasszonyi ruhák idézik régi idők romantikáját és teszik elérhetővé ezt a stílust a ma menyasszonyai számára. A Sofia Bianca ruha viselőjéért garantáltan eljön a herceg, az is lehet, hogy fehér lovon és tánc közben a teljes parkettre szükségünk lesz, hiszen a légiesen hulló anyagok könnyed mozgás mellett látványos kecsességgel omlanak szét minden lépésünknél.

Olasz szenvedély – angol eleganciával: ebbe szerettünk belel mi is az Eklektika szalonban, ezért is képviseljük Veni Infantino stílusát a Ronald Joyce kollekcióinak széles választékú modelljeivel. Imádjuk a pillanatot, amikor a próbán egyszerre nővé érik a lány, a varázslatot pedig magával viszi, hogy aztán az oltár előtt élete szerelmével ünnepelje az átváltozást.