Evie Young – Zyla

 

 

Nagyszoknyás menyasszonyi ruha

Az eleganciát és egyedi stílust sugárzó Evie Young „Zyla” nagyszoknyás menyasszonyi ruhája megtestesíti a modern menyasszony vágyát valami igazán elbűvölőre. Magával ragadó dizájnjával és a részletekre való odafigyelésével ez a ruha tökéletes választás azoknak a menyasszonyoknak, akik igazán emlékezetessé szeretnék tenni nagy napjukat.

A „Zyla” ruha az Evie Young elkötelezettségét mutatja, hogy olyan menyasszonyi ruhákat hozzon létre, amelyek egyszerre divatosak és időtlenek. A tüllből készült hercegnős szoknyakialakítás egy csipetnyi drámaiságot és kifinomultságot kölcsönöz, míg a bonyolult csipkék és díszítések igazán fényűző érzést nyújtanak Ez a ruha az egyéniség ünnepléséről és a személyes stílus elfogadásáról szól.

Akár hagyományos templomi esküvőt, akár romantikus szabadtéri ünnepséget tervezel, a „Zyla” garantáltan felkelti a figyelmet, és a legragyogóbb menyasszonynak fogod érezni magad. Egyedi stílusával és kifogástalan kivitelezésével igazi műalkotás.

Tapasztald meg az Evie Young ‘Zyla’ szépségét és eleganciáját, és hagyd, hogy belső istennőd felragyogjon ezen a különleges napon. Fogadd el egyediségedet, és tegyél maradandó benyomást ezzel a lenyűgöző ruhával, amely az egyéniséget és a szerelmet ünnepli.

 

Anyag: Tüll, csipke

Sziluett: Hercegnős

Nyakmegoldás: Szív alakú

Hát: Mélyen kivágott

Ujjmegoldás: Pánt nélküli, ejtett vállú

Leírás

.