DOBOS EVELIN színművésznővel arról, mi az első lépés, hogy megtaláld az igazit…

DOBOS EVELIN színművésznővel arról, mi az első lépés, hogy megtaláld az igazit…

Dobos Evelin színművésznő az Esküvő Trend magazin fotózásán Tatán.

 

Légiesen vékony, arányos alak, akvamarinkék szem és különös ismertetőjel az arcán: grübedli, amely attól függően mélyül vagy tűnik el, hogy milyen képet vág.
Angyali jelenség, mégis mindin mozdulata spontán és természetes.

DOBOS EVELIN színművésznőt, akit Nemes-Jeles András Napszállta filmjéből és a Keresztanyu c. tévésorozatból is ismerhetsz, az Eklektika Esküvői Szalon vintage kollekciójában fotózta az Esküvő Trend Magazin. Vőlegényként a sorozatbeli szerelmét alakító Kékesi Gábor színművészt láthatod.

 

A SZÉPSÉGRŐL

Modellkedhetnél is, ez a realitás.
A szememben akkor válik széppé egy ember, ha megszeretem. Márpedig a belső értékeiért lehet megszeretni valakit. Vannak a közvélekedés szerint szép emberek, akik közben tele lehetnek gonoszsággal, keserűséggel, tapasztaltam, ők számomra nem szépek, mert nem ragyognak. Amúgy volt olyan is, hogy a baráti köröm nem értette, miért mondom valakire, hogy milyen szép ember! …hiszen senki sem tartotta azt az embert annak, csak én, mivel felülírta a külső, testi adottságokat az, ahogy a jósága ragyogott belülről.

 

Dobos Evelin színművésznő az Esküvő Trend magazin fotózásán Tatán. Ruha: Madi Lane Bridal

 

A SZERELEMRŐL

Szerelmes vagy…?

Nem…

Mikor voltál szerelmes utoljára?
Hát, nem mostanában volt…
Milyen az a férfi, akibe szerelmes tudnál lenni?
A bátor férfiakat szeretem, akik ki merik mondani, mit éreznek, őszintén, minden helyzetben, és akik előtt én is megtehetem ugyanezt. Amikor szerelmes voltam, mindig ilyen férfiak voltak a társaim.
Nehéz ilyet találni?
Az érzelmekről az emberek nagyon nehezen kommunikálnak. De én olyan embereket gyűjtök magam mellé, akik őszintén nyilvánulnak meg, érzelmi téren is. nem akarnak terelgetni, nem bírálják a döntéseimet, sosem adnak tanácsot, csak ha én kérem a véleményüket. Különben? Az nem barátság, hanem erőszak. Nincs is sok barátom. Talán ezért…, de akik vannak, mind ilyenek. A barátságban és a szerelemben ugyanaz a fontos: úgy szeressem a másikat, ahogyan az neki jó, és ő is úgy tudjon szeretni engem, ahogyan én szeretem.

 

Dobos Evelin színművésznő az Esküvő Trend magazin fotózásán Tatán. Ruha: Ronald Joyce

 

ÉRTÉKES FÉRFIAK

Csalódtál? Azért vagy egyedül most éppen?

Engem sohasem bántott senki. Egyszerűen csak az van, hogy nem minden kapcsolat szól egy életre. Vannak kísérők, akik az életünk egy szakaszában velünk vannak, kötődünk hozzájuk, tapasztalatokat szerzünk egymástól, tanulunk, fejlődünk, aztán elengedjük őket, és úgy lépünk tovább, nyitottan egy másik szerelembe, hogy a következményeket leszűrjük. Engem randikon, egy kapcsolat legelején –amikor olyan törékeny minden –, még akkor sem bántott meg senki. Ahhoz is van valamiféle ösztönös megérzésem, hogy hóhányókkal egy percig sem jöttem össze, vagyis mindig értékes kapcsolataim, szerelmeim voltak, az elejétől fogva…
Az exeiddel jó barátok tudtatok maradni?
Az egyikkel például nagyon jó barátságban maradtam. Szeretettel gondolok azokra is, akikkel nem. Jó szívvel. Értékes emberek, csak nem számomra értékesek…

 

Dobos Evelin színművésznő az Esküvő Trend magazin fotózásán Tatán. Ruha: Madi Lane Bridal

 

AZ ELSŐ LÉPÉS AZ IGAZIHOZ

A férfi-képünk összefügg az apánkkal. Te nélküle nőttél fel. Ki az, lesz, milyen lesz, akit egyszer úgy fogsz szeretni, hogy örökre?
Teljesen nyugodt vagyok, mint nyúl a hurokban. (Nevet.) Így szokták ezt megfogalmazni nálunk, a Nyírségben. Horror, hogy mi megy érzelmi téren a mai háztartásokban! A nő mondjuk 20 százalékosra értékeli magát, és jön egy férfi, aki 30-ra. A nő ettől elkábul, szerelmes lesz, Úristen, de jó, és eleinte kellemesnek tűnik, ami van. Aztán puff, következik a hiányérzet, az alulértékelés következménye. Tehát az első lépés az igazihoz az, hogy jól, helyesen értékeld önmagad. Az elvált szülők gyerekeinek szerintem nagyobb esélyük van a boldog családi életre, hogy kialakítsanak egy biztos, fix otthont, mert régóta vágynak rá. Velem is így lesz… Mivel kimaradt az apám az életemből, így én tudom, hogy egyszer olyan családom lesz, amilyen nekem soha nem volt! Gyerekünk is lesz, szuper lesz, ahogy működünk együtt, én úgy szeretem majd a férjem, ahogy neki jó, és ő úgy tud majd engem szeretni, ahogy azt én szeretem… Imádjuk majd a boldog, szürke hétköznapokat, együtt, a mi kis meseerdőnkben, akárhol is legyen.

 

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

Köszönjük Dobos Evelin színművésznőnek és Kékesi Gábor színművésznek a csodálatos fotózást!

Esküvői ruhák: Madi Lane, Evie Young, Ronald Joyce

 

További érdességek az esküvő világából