Eklektika esküvői ruhaszalon 2022 évi Madi Lane kollekciójanak kezdőoldali bannere

MADI LANE 2022 évi  kollekciója: nyers, erőteljes és elragadó!
Kizárólag az Eklektika Szalonban!

 

 A TERMÉSZET APRÓ CSODÁI IHLETTÉK

 

Derűs napok jönnek. Nyugalom. Csak az esküvői ruhád van mozgásban. A folyamatosan változó élet lelket építő útján haladsz, ahonnan érzelmileg nem zökkensz ki többé. Magabiztos és gyönyörű állapot ez, a belső mozdulatlanságé, az érzelmi zavartalanságé. Ám amit viselsz, olyan lágy anyagokból készült, hogy a lélegzetedtől is ringani, táncolni kezd… Hát még ha elindulsz. Boldogan játszik vele a szél, könnyedén libbenti.
A természet mindenütt, minden körülmények között jelen lévő szépsége inspirálta a MADI LANE 2022-es kollekcióját, melyet izgalmasan az anyagokba szőtt.
TIPP!
A márka most különösen kedvez az A-vonalú ruhák kedvelőinek, bámulatos részletekkel egészíti ki a jól bevált klasszikus fazont.Hiába közeledik a zord idő, a szerelem örök személyes téma marad az eljövendő világ számára. Ahogy az anyatermészetnek megvan az a képessége, hogy lélegzetelállító szépséget hozzon létre a pusztaságban is, vagy mondjuk az esőben…, úgy Madi Lane új kollekciója azt üzeni, bármi is jöjjön, túléljük szerelemmel, az azt ünnepbe foglaló romantikus esküvővel, majd nyugalomra találunk a szeretetben és az emlékezésben, akár körülöttünk a folyamatosan megújuló természet.
Az esküvői kollekció ezúttal nyers, erőteljes és rendkívül szép naturális elemeket épít a ruhakölteményekbe. A világmárka nem hiába választotta kampányfotózásának színhelyéül a festői Tasmániát. A rideg táj, a különös növényzet és a varázslatos esküvői kollekcióban pompázó szerelmes lányok érzelmes kontrasztja: azonnal magával ragadja a szívedet.

 

MOTÍVUMOK,
AZ ÉDENKERTBŐL

 

A festői természeti csodák és az idilli hátország kiemeli a lágy, nőies, nagyon fiatalos és romantikus kollekció jellegzetes természet inspirálta elemeit. Hagyományos apró virágok, naiv és bonyolult csipkemotívumokba szerkesztve, romantikus faunafűzők, légies, áttetsző kelmék, tüll, szatén, háromdimenziósan életre kelő csipkevirág részletekkel. Absztrakt motívumok és egyedi tapintás. Dinamikusság és mindig csábító romantika elegye…
Madi Lane ruhái mintha már a fogason is élnének…, hát még, ha felveszed!

 

MAI
KIRÁLYKISASSZONYOKNAK!

 

Rendkívüli például az az A-vonalúság illúzióját keltő sellőruha fantázia, mely deréktól lefelé félpalásttal lep meg. Apró, fehér virágok illúzióját kelti részleteiben a kreáció, melyeket lánc-szerűen fog össze az anyag, hónaljból pedig látványos, modern, mély hasítékkal kelt érzékiséget az a nő, aki viselheti.
Feltűnést kelt a rózsa leveleire építő rajzolat is az anyagon, a cakkozott szélű, szúrós levélkék labirintusként fonódnak össze Csipkerózsika teste körül, kiemelve a dekoltázst, melyből a mellek nyíló rózsaként domborodnak. Mai királykisasszonyoknak! Ha leírjuk, már az is fantasztikus mesebeli történet, de nézni és felpróbálni: varázslat.
A spagettipántok háromdimenziós virágokkal keltenek bájt és hirdetik az életre keltett szépséget.
Máskor a mező kis virágai pöttyözik a tüllt, mely aztán viráglugasba tér a ruha felső részén, váratlanul kétféle virágoskertet egy A-vonalú ruhába rejtve.
A márka különösen kedvez az A-vonalú ruhák kedvelőinek, de olyan látványos részletekkel egészíti ki a klasszikus fazont, hogy bámulatot kelt.

ÖLELŐ KAROK,
ÉRZELMESEN ÖLTÖZTETVE

 

Az előző években a háton megjelenő romantikus, érzéki megoldások vonták magukra a tekintetet. Madi Lane most a hölgyek karját állítja a figyelem középpontjába. Merészen könyöktől alig feljebb indul például egy lenyűgöző variáns, bordúrösen, szinte buggyosan, a dekoltázs minimalista mintájától eltérő, feltűnő virág-motívumokkal, hogy Vénusz születését idézze. A felkar közben nyitott, nem takarja anyag, és ez a bájos kontraszt látványos összhatást ad.
Egy másik modellen a hernyópánt különleges változatát látjuk, csipke hímzéssel látták el, majd a dekoltázs tájékról fátyolként omlik rá a mini tüll szalag, váratlanul, kecsességet és illanékonyságot keltve. Egy nagyon érzelmes variációban a hernyópánt a karra „ejtve” kelt feltűnést, de nem csak elhelyezése és az abban rejlő szexi spontaneitás különös, hanem az is, hogy ékszere a bőrnek, mert olyan, akár az igazgyöngysor.

 

VÁGYOTT
PUSH-UP HATÁS, TERMÉSZETESEN

 

A kollekció legnagyobb titka a természetes elegancia és kifinomultság mellett: a könnyedség. Lágy esésű, természetességet keltő, légies szoknyák, sejtelmesen omló, szelíd anyagok jellemzik az új kollekciót, a kelmékkel egy apró szellő is azonnal játszani kezd, annyi finomság rejlik bennük. A dekoltázs push-up-kosárkái közben ügyesen formálják a melleket, és leheletvékony csipkével teszik nőiessé, miközben rafináltan szintén a természetesség érzetét keltik.
A derék talán sohasem volt még ilyen karcsú, Madi Lane szabászati technikái ügyesen és látványosan karcsúsítják a derekat, azzal is, hogy az alj a vékonyított deréktól hirtelen kiszélesedik, és gyönyörűen kúszik a csipke rajzolatú uszály legvégéig, királynőiesen nyújtva a sziluettet.
A zordon tájból így aztán, ahogy a shooting képei is bizonyítják, a nő úgy emelkedik ki ezekben a ruhákban, mint az édenkert a pusztaságból. Hát még, ha romantikus party hangulatba kerül!
Tökéletességre törekvő Hófehérkék, sohasem látott Csipkerózsikák, Világszép nádszálkisasszonyok válnak azokból a lányokból, akik Madi Lane-re esküsznek.
…és mindezt mesterkéltség nélkül érik el ezekkel az esküvői öltözékekkel, mint akik eleve királykisasszonyoknak születtek.

 

A fiatalos, imádnivaló álommárka, Európa új kedvence kizárólag az Eklektika Szalonban vár!
Gyere, jelentkezz be, szeretettel mutatjuk meg!