Madi Lane 2021 évi esküvői ruha kollekció felső banner fotója

MADI LANE -Európa új kedvence Ausztráliából

 

A legfiatalabb menyasszonyok is ezt imádják!

 

Madi Lane a természetes női szépséget és sziluettet friss, modern stílusjegyekkel egészíti ki. Ez a márka frissességével a kisebb, családiasabb esküvőkön is megteremti a varázslatot. Hippi, bohém megoldások éppúgy jellemzik, mint a vintage, vagy a rusztikus elemek. Az Eklektika Szalon ezt az élvonalbeli minőségét hozza el a magyar menyasszonyoknak most a márka magyarországi forgalmazójaként.
Az haute couture menyasszonyi divat nemzetközi világában a legkellemesebb meglepetést Liz Young kelti. A villámgyorsan élvonalba törő ausztrál tervező titka a könnyedség, mely minden ruhájára jellemző. Lendületességet, örömet, frissességet hoz magával az új kollekciója. A Madi Lane stílust jegyző vezető designer a mesterkéltség helyett lágyan omló kelmék parádésan gazdag használatával él. Minden kreációját a legapróbb részletekig kitalálja, átgondolja, külön tervezi hozzájuk a csipke-motívumot. Márpedig csipke még sohasem keltett ennyi meglepetést. Ekrű, fehér, pezsgő, homok-, krém-, elefáncsont színű alapra hímzi, máskor csillámokkal átszőtt, organza és illúziótüllre rajzolja.
Ugyanaz az anyag, motívum, rajzolat nem jelenik meg kétszer.
Mondhatni, álmaiból szövi az anyagokat.

A csipkemotívumot mintha
közvetlenül a bőrre tetoválták volna!

A hímzés, a csipkeberakás, a lézervágott megoldások ráadásul térhatást keltenek, és nem csak díszítő, hanem funkcionális elemként is megjelennek. Mondjuk háromdimenziós virágokat használ vállpántként. Máskor egyszerre kelti a meztelen kar és a fedettség érzetét: úgy alkotja meg ugyanis a ruha ujját, hogy az a kézfejet még éppen takaró, ujjatlan kesztyű-részletre hasonlít, melyen elindul a virágmotívum, ám amikor a kesztyű épp könyék fölé ér, onnan nem folytatódik tovább. Aszimmetrikus váll-megoldások, bájos spagetti pántok, dekoltázs trükkök, hasítás, szokatlan helyeken… Kifejezetten az intim budoár eszköztárából merített érzékiség, de az elegancia határain belül maradva. Máskor: szinte mindent eltakar, spanyolos, széles, temperamentumos ruhaujj, etno virágmintával, romantikusan hímezve. Klasszikus A-vonalú kreációk, könnyed, légies, hímzett uszállyal… Nehéz eldönteni: melyik a legcsábítóbb?
A designer egyik fiatal menyasszonyokat csábító stílusjegye, amikor tulajdonképpen a nő második bőrét tervezi meg. A (szinte) láthatatlan tüllre varrt csipkevirágok mintha a bőrön nyílnának, onnan indáznak, ügyesen takarva az intim részeket: azt az érzetet keltik, hogy odatetoválták a motívumot, közvetlenül a bőrre!

Az utazó szenvedélyessége

Utaltunk már arra, hogy egy kultúra stílusjegyeit, sajátos hangulatát, színeit is felelevenítik a kreációk. A spanyol mellett az olasz, a francia és az arab világ éppúgy megihleti Liz Young fantáziáját, mint az angol arisztokraták szentimentális világa vagy a temperamentumos, mediterráneum. A tervező a legfinomabb anyagokkal, a leggazdagabb díszítésekkel a női test természetes vonalait is bátran hangsúlyozza.
Ruháiban minden nő egyszerre érzi magát törékenynek, szenvedélyesnek, légiesnek.
A 2020-as és 2021-es kollekcióiból válogatott kedvencek folyamatosan érkeznek szalonunkba, ahová szeretettel várjuk a magabiztos és szenvedélyes menyasszonyokat.