Madi Lane 2021 évi esküvői ruha kollekció felső banner fotója

Madi Lane – ausztrál elegancia, merészség és észveszejtő gazdagság

 

Elizabeth Young nevére kevesen kapják fel a fejüket idehaza, pedig a haute couture menyasszonyi divat nemzetközi világában a legkellemesebb meglepetésre asszociál. Ennyi könnyedséget ilyen gazdag anyaghasználattal és ilyen természetes eleganciával nem sok tervezőtől láthatunk. Az ausztrál Madi Lane stílust jegyző vezető designer hamisítatlan és hamisíthatatlan kézműves minőséggel teremt exkluzív, saját álmaiból szőtt anyagokból olyan emlékezetes kollekciókat, mint a 2020-as Apulia és Lecce vagy a 2021-es Marrakech kollekciók modelljei. A Madi Lane élvonalbeli minőségét hoztuk el a magyar menyasszonyok számára az Eklektika Szalonba, a márka kizárólagos magyarországi forgalmazóiként.

 

Utánozhatatlan menyasszonyi luxus – a természetesség erejével

 

Ha volna szerepálmunk, egészen biztos, hogy mindig menyasszonyok szeretnénk lenni – erről beszélgettünk az első Madi Lane modellek láttán. Sokféle szépséget láttunk már az évek során, de olyant, hogy az elegancia ennyire gazdag, egyben légiesen könnyed természetességgel hódítson, nem sokat. Elizabeth Young húszéves tapasztalata köszön vissza az exkluzív kivitelezésben, hiszen minden részletre odafigyel: pontosan tudja, hogy a ruha sikere nem a modell szépségében rejlik, hanem az összhangban. A menyasszony második bőrét tervezi meg, amiben olyan könnyedén mozog a boldog ara, mintha minden nap ilyen káprázatos anyagokba bújva ünnepelné az örök szerelmet. Minden mesterkéltséget és hamis pózt nélkülöz a Madi Lane álomvilága, melyben mostantól magyar hölgyek is szerelme is otthonra talál.

 

Honnan ennyi csipke?

 

Egyszerű vonalakkal, a vállak szabadságát tiszteletben tartva születnek a Madi Lane modellek, mégsem tudjuk levenni szemünket erről a nem túlgondolt menyasszonyi divat-remekről. Liz Young titka az anyag: lézervágott csipke, térhatású csipkehímzés, csipkeberakás és egyáltalán: minden részletében a legmívesebb csipke kényezteti az esküvői ruha viselőjét. Funkcionális elemként – például vállpántként – is merészen használja a legnemesebb csipkeszövetet, amilyenhez foghatót nem láttunk még. Minden modell külön minta, ugyanaz az anyag nem jelenik meg kétszer. Káprázatos gazdagság, amit nem sok tervező engedhet meg magának. Ráadásul a Madi Lane igen fiatal márka a designer menyasszonyi ruhák piacán, mégis világszerte több mint 120 viszonteladó látott fantáziát benne.

 

Boldogság-csillámok a szerelem palástjáról

 

Ekrü, pezsgő, homokszín, krém alapon hímzett és csillámokkal átszőtt csipke, organza és illúziótüll: ettől oly káprázatos a Madi Lane világa. A látványt a mozdulat teszi teljessé: amint a menyasszony alakja feltűnik valamelyik Madi Lane ruhakölteményben, légies mozgásával éteri csillámokat a szór kíváncsi szemekbe. Titokzatos és egyedülálló jelenség minden ara, aki Liz Young fantáziájára bízza a nagy napra tervezett ruhát. A Madi Lane stílus lényege: az egyedi és exkluzív minőség az alapoknál kezdődik, az anyagból indul és a kézműves munka révén teljesedik ki.

 

Kultúrák és hangulatok romantikája

 

A Madi Lane kollekciók egy-egy kultúra sajátos hangulatát, színeit és stílusjegyeit elevenítik meg. Az olasz, a francia és az arab világ éppúgy megihleti Elizabeth Young fantáziáját, mint az angol romantika vagy a mediterrán világ tengerszemei. A tervező egy dologban mindig következetes: az haute couture minőséget minden modell a szenvedélyes romantikában éli meg, amihez a legfinomabb anyagok, a leggazdagabb díszítések és a női test értékeit hangsúlyozó természetes vonalak akdják a biztos alapot. A Madi Lane ruhákban minden nő egyszerre érzi magát törékenynek és szenvedélyesnek, csábítónak és csábíthatónak, gyengédnek és magabiztosnak, de legfőképpen ellenállhatatlanul gyönyörűnek.

 

A magabiztos és szenvedélyes nők tervezője

 

Elizabeth Young nem fél megmutatni, milyen anyagból van az igazi nő szerelme: érzelmekben gazdag stílust alkot erős egyéniségeknek. Az Eklektikában éppen ilyennek képzeljük a tökéletes harmóniát, amely minden tartós érzelmi kötelék alapja. Nem is bíznánk kevesebbre a szerelmet, mint erre a pazar, bátor, mégis könnyed természetességével ámulatba ejtő menyasszonyi ruha stílusra. Káprázatosan romantikus világ ez, amelyben a menyasszony saját szerelmi történetét éli át. A Madi Lane 2020-as és 2021-es kollekcióiból válogatott modellek folyamatosan érkeznek az Eklektika Szalonba, ahová szeretettel várjuk a magabiztos és szenvedélyes menyasszonyokat.