RONALD JOYCE varázslatos menyasszonyai az Eklektika esküvői ruhaszalonban

RONALD JOYCE varázslatos menyasszonyai az Eklektika esküvői ruhaszalonban

 

Veni Infantino a Ronald Joyce skuvoi ruha kollekcio vezeto tervezejo

 

MEGLÁTNI ÉS AZONNAL BELESZERETNI

A NŐKÖZPONTÚ RUHAFILOZÓFIA, MELY AZ ÁLOMKOLLEKCIÓT VILÁGSIKERRÉ TETTE               

                    

Miért hódította és varázsolja el újra és újra nők ezreit a Ronald Joyce menyasszonyi és alkalmi kollekciója? Mi lehet a titok?
Hogyan érte el az angol márka, hogy szerelmes lányok első próbára beleszeretnek kreációiba és rögtön meghódítja testüket-lelküket?

 

Veni Infantino, a vezető angol márka tervezője a kulcs a titok megfejtéséhez.
A presztízsmárka többszörösen díjazott, ünnepelt divat-kreátora ő, aki merészen szembe mert szegülni a hollywoodi filmben, a Csajok háborújában elhangzó közkeletű, és a valóságban automatikusan működő filozófiával, mely szerint:
„A menyasszony igazítsa testét a luxusruhához!”

Vagyis nem a szabásvonal, a kreáció a problémás, ha nem mutat jól a menyasszonyon, hanem a lány! A teste tehet róla! Diétázzon, sportoljon hát, szerezzen előbb modell alkatot, aztán jöjjön vissza, miután „fel is nőtt”  (testmagasságban is!) a luxusmárkához.

Ronald Joyce vezető tervezője azonban pontosan az ellenkezőjét gondolta:

„Az álomruhát kell a menyasszony alkatához igazítani.”

Olyan divatdiktátor mondja ezt, aki maga is prémium-márkát képvisel, többszörösen díjazták kollekcióit, tehát lehetnének úgymond elvárásai a menyasszonyok tekintetében.

 

Csakhogy neki cseppet sincsenek!
Egyetlen célja van: ruhakölteményeiben megelégedett és boldog menyasszonyokat akar látni!

 

Missziójával és új megközelítésével azonnal lányok ezreinek a kedvencévé vált, hiszen tökéletes álmaikat valósítja meg kreációival, miközben nem vár el modell arányokat vagy drasztikus diétát, merev testtartást, abroncsokkal nehezített, levegő után kapkodó, fájdalmas megjelenést. Viszont mit mutat a tükör, ha a menyasszony az első próbán belenéz?
Egy szépségére büszke, boldog, gyönyörű lányt!
…a Ronald Joyce tervezőnője ugyanis nagyon jól ismeri a női testet, a tökéletes sziluett illúzióját keltő varázslatos öltések és vonalak titkát, azokat a szabási technikákat, amivel a különböző alkatú hölgyekből a legelbűvölőbbet hozhatja ki.

Veni ruhái, ahogy felveszed, azonnal úgy érzed, átváltoztál! A legszebbik éned néz Rád elégedett mosollyal, magabiztosan: új élete és a boldogsága irányába.

 

A tervezőnő a nő legszebb részleteit emeli ki: dekoltázs megoldásai változatosak, hogy mindenki megtalálja az alkatára passzolót. A legapróbb csajszis trükköket ismeri, ugyanakkor gyakorlatias, így beépített melltartókkal látta el a ruháit. Bár minden modellje eltérő stílusú mese, de mindig happy enddel: a friss, a modern stílusjegyeket kifejezően kedveli, az időtlenlen eleganciának szintén híve. A letisztult vonalak ugyanúgy jellemzik egyes darabjait, mint a mesebeli királykisasszony stílus, és a kettőt merészen, de kitűnő ízléssel vegyíteni is meri.

Az Eklektika esküvői ruhaszalon pedig nagy örömmel hozta el számotokra ezeket az igazán különleges modelleket!

 

Veni Infantino a Ronald Joyce menyasszonyi ruha kollekcio vezeto terezoje.

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából