„Behind the scenes”… avagy a Jesus Peiro 2019 évi “Heritage” kollekció bemutatóján jártunk

A Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio backstage blogbejegyzesenek image fotoja

„Behind the scenes”… avagy a Jesus Peiro 2019 évi “Heritage” kollekció bemutatóján jártunk

Jövő héten lesz a Jesus Peiro divatház  legújabb, 2020. évi esküvői rua fashion show…amit már borzasztóan várunk!

De addig is pedig nosztalgiázzunk most kicsit. Tekintsük meg a 2019. évi 30. jubileumi “Heritage” kollekció bemtatóján készült csodaszép fotókat és álmodozzunk!

Jesus Peiro 2019 évi eskuvoi ruha kollekciojanak backsage fotoja. Menyasszonyi ruha modellekEgy divatbemutató a közönség soraiban ülve, akár egy pohár pezsgőt kortyolgatva, nagyon izgalmas. Nézni a gyönyörű modelleket, ahogy a szebbnél szebb ruhákban, a bemutató hangulatához illő zenére, gondosan megtervezett koreográfiában vonulnak a kifutón….valljuk be, mi nők imádjuk ezt!

Előkészülni egy divatbemutatóra… nos, ez talán még izgalmasabb, mindamellett, hogy bizony rengeteg ember összehangolt munkája szükséges hozzá. De nézzünk kicsit a kulisszák mögé, merüljünk el a divatszakma rejtelmeiben.

A Jesus Peiro menyasszonyi ruha divatház minden évben a Barcelona Bridal Week keretén belül mutatja be legújabb esküvői ruha kollekcióját egy hatalmas show keretében. Minden évben ugyanazzal az ügynökséggel dolgoznak, így egy igazán összeszokott csapat működik együtt, hogy a lehető legtökéletesebben tudják összehangolni a sminkesek, fodrászok, öltöztetők munkáját, Ők tervezik meg a show látványelemeit, koordinálják a modelleket, figyelnek minden részletre és gondoskodnak arról, hogy mindenki időben lépjen a kifutóra.Jesus Peiro 2019 évi eskuvoi ruha kollekciojanak backsage fotoja. fodrasz

Merche Segarra, a Jesus Peiro divatház vezető tervezője az új modellek megálmodásakor figyelemben veszi ugyan természetesen az aktuális divatirányzatokat, az esküvői ruha világa mégis kicsit más.  Itt nem jelenik meg a szezonalitás, viszont egyfajta „időtlenséget” is képviselnie kell. Hiszen az esküvői fotóknak évtizedek múltán is káprázatosaknak kell lenniük!

A tervezőnő stílusának eleganciája egy pillanat alatt felismerhető, mégis meg lehet különböztetni, hogy éppen melyik szezon gyűjteményében tartoznak az egyes menyasszonyi ruhák.  Az aktuális esküvői ruha kollekció divatbemutatójának teljes mértékben tükrözni kell az adott szezon saját stílusjegyeit. Marche Segarra ennek jegyében, nagy gondossággal választja ki azt a 25-30 menyasszonyi ruhát amikben a modellek a kifutóra lépnek. Az ügynökséggel szorosan együttműködve – sokszor igen hosszadalmas válogatás után – találják meg azokat a lányokat akik egyszerűen ragyognak ezekben a ruhacsodákban!

Jesus Peiro 2019 évi eskuvoi ruha kollekciojanak backsage fotoja. Menyasszonyi ruha a szinpadra lepes elottKülön team dolgozik a show megtervezésén, a zene kiválasztásától elkezdve a koreográfián keresztül a szükséges kiegészítők kiválasztásáig. A modellek haját és sminkjét szintén össze kell hangolni az egyes menyasszonyi ruhák és az azokat viselő hölgyek stílusával egyaránt. Nagyon fontos amellett, hogy mutatósak gyorsan elkészíthetőek – és szükség szerint gyorsan változtathatóak is legyenek.

A divatbemutatóhoz ki kell választani, hogy milyen sorrendben kerüljenek a menyasszonyi ruhák a kifutóra, a show koreográfiáját lépésenként meg kell tervezni, hozzáigazítani azt színpadhoz, a zenéhez….és felkészülni az esetleges problémák gyors megoldására amennyire csak lehet.

Természetesen nagyon lényeges az ültetés is. Ki kell a nézőtéren alakítani egy VIP szekciót ahova általában a legnagyobb ügyfeleket, illetve hírességeket hívnak meg. A sajtó számára szintén az első sorok vannak lefoglalva. A meghívott vendégek pedig érkezési sorrendben foglalják el helyeiket.Jesus Peiro 2019 évi eskuvoi ruha kollekciojanak backsage fotoja. Menyasszonyi ruha fashion show

Innentől kezdve pedig nekünk már semmi más dolgunk nincs, mint élvezni a show-t!

Tekintse meg 2019 évi Jesus Peiro esküvői ruha kollekciónkat

 

Hivatalos oldalak:

Official site: www.jesuspeiro.com
Instagram: www.instagram.com/jesuspeiroofficial
Facebook: www.facebook.com/jesuspeiro
Pinterest: www.pinterest.com/jesuspeiro

Vissza a Blog oldalra