Mrs. Madeline Gardner…aki az álmokat esküvői ruhává varázsolja

Mrs. Madeline Gardner a Morilee menyasszonyi ruha kollekció vezeto tervezoje eskuvoi ruha keszitese kozben.

Mrs. Madeline Gardner…aki az álmokat esküvői ruhává varázsolja

 

Morilee a világ egyik vezető menyasszonyi- valamint alkalmi ruha gyártással és azok forgalmazásával foglalkozó cégcsoportja. A cég vezető tervezőjének, a zseniális Mrs. Madeline Gardner-nek és tervezői csoportjának célja, hogy a világszerte a menyasszonyok álmait valósítsák meg!

 

Hiszen ha az életet boldog pillanatokban mérjük, akkor biztos, hogy  az esküvő ezen pillanatokban vezető szerepet fog betölteni. A Morilee-t a lenyűgöző tervezés a világ egyik vezető márkájává tette nem csak az esküvői ruha, de az alkalmi ruha piacon egyaránt. Mrs. Madeline Gardner hihetetlen ízlésvilága a legkülönfélébb menyasszonyi ruhákban mutatkozik meg.

 

” Tudjuk, hogy amikor egy menyasszonyi ruhát tervezünk akkor nem valamit kreálunk amit viselni lehet…mi varázsolunk”.

Ezek a fantasztikus szavak a többszörös díjnyertes, nemzetközileg elismert tervezőnő, Mrs. Madeline Gardner szavai. Esküvői ruhái varázslatosak, millió menyasszony álmát valósítják meg világszerte.

 

Mrs. Madeline Gardner, a Morilee vezető tervezője munka közben.

 

Több mint 25 évvel ezelőtt lett a Morilee menyasszonyi ruha kollekció vezető tervezője, amely  irányításával a világ egyik legnagyobb és legsikeresebb márkájává nőtte ki magát. A híres Fashion Institute of Technology egyetemen diplomázott, szakszerű ismereteit ötvözte természetes tehetségével és sajátos látásmódjával mely alapján készülnek azóta is ezek a bámulatos esküvői ruha kollekciók.  Szenvedélye a munkája, élmény számára, hogy menyasszonyok milliói álmát tudja megvalósítani. Nagy boldogság számára amikor köszönőleveleket és az esküvőn készült fotókat kap a világ különböző pontjairól melyben elmondják, hogy pont azt az érzést kapták  az általa kreált esküvői ruha viselésekor amit gyerekkorukban megálmodtak maguknak.

 

A Madeline Gardner által tervezett modelleknél rendkívül fontos kiemeni a gondosan megtervezett, gyöngyös részleteket és a nemes anyagok használatát. Felismerte mennyire fontos, hogy modelljei amellett, hogy időtlenek legyenk mégis magukban hordozzák a legújabb stílust és trendet. Lényeges számára, hogy bármilyen testalkatú  is legyen a menyasszony, mindig találjon olyan modellt  kollekciójában amiben tökéletesen komfortosan érzi magát.

 

Mrs. Madeline Gardner, a Morilee vezető tervezője munka közben.2

 

Stúdiója a nyüzsgő New York City-ben található, ahol Madeline Gardner állandóan a legújabb divatot keresi. Mindamellett, hogy az általa tervezett esküvői ruhák stílsa folyamatosan fejlődik és változik, mégis túlmutatnak az időn.

 

A cél, hogy az általa tervezett álomszép esküvői ruhák ne csak a tervezőasztalon legyenek lélegzetelállítóak, hanem megtalálják azokat a nemes anyagokat amikből megvalósíthatóak, gondosan figyelve az utolsó részletekre is. A márkára annyira jellemző gyöngyözésre, a finom csipkékre, gondos hímzésre, csíkozásra egyaránt.

 

Szeretnék, hogy minden menyasszony megtalálja azt az esküvői ruhát amire gondolkodás nélkül „Igen”-t mond. Hiszen nagy boldogság megtalálni az Igazit, de nagy öröm az is ha az álomruhára rábukkanunk!

 

Ezt segíti elő a Morilee azzal, hogy az eltérő stílusú modelleket különböző kollekciókba csoportosította. Ha klasszikus és elegáns esküvői ruhát keresel mindenképp a Main by Morilee kollekcióval kezdd! A Blu kollekcióban a legújabb trendet találod meg, míg a többszörös díjnyertes Juliatta „Plus size” menyasszonyi ruhák kimondottan a teltebb vonalakra lettek tervezve. A Voyage bohém menyasszonyi ruhákat pedig modern, szabad szellemű hölgyeknek ajánlják. Tökéletes választás akár szűk körben tartott, tengerparti esküvőkhöz és polgári szertartáshoz egyaránt.

 

Morilee esküvői ruha kollekció

 

További érdességek az esküvő világából