EC Exkluzív: a Jesus Peiro tervezője legújabb kollekciójáról

Jesus Peiro 2020 évi "Cala" kollekciójának bemutatója, középen a tervezőnő, Ms Marche Segarra

EC Exkluzív: a Jesus Peiro tervezője legújabb kollekciójáról

 

Esküvő Classic exluzív: Interjú Marche Segarra-val, a Jesus Peiro kollekció vezető tervezőjével.

 

A Jesus Peiro márka neve mára egybeforrt a modern, elegáns menyasszony képével – Audrey Hepburn stílusát idéző modelljei különleges szabásvonalakkal és gyönyörű anyagokkal varázsolják még szebbé a menyasszonyokat. A kollekció Magyarországon kizárólag az Eklektika szalonban található.

A spanyol menyasszonyi ruha márka minőségi darabjai egész Európa kedvencei, népszerűsége töretlen, és a magyar menyasszonyok is szívesen választják Merche Segarra, a vezető tervező modelljeit. Az új kollekció érkezésének alkalmából ő adott exkluzív interjút az Esküvő Classicnak.

 

Merche Segarra, a Jesus Peiro eskuvoi ruha kollekcio vezete tervezojenek profil fotoja.

 

Hogyan tudna jellemezni egy Jesus Peiro ruhát?

Minden darabunk egy modern klasszikus, ami a legújabb trendekre reagál, miközben a hagyományt tartja szem előtt, és mindvégig azt tartja fókuszban, hogy milyennek is kellene lennie egy menyasszonyi ruhának.

Mitől lesz ennyire különleges?

A ruha megjelenésétől, a minták és szabásvonalak eredetiségétől és attól, ahogy a legújabb divat rányomja bélyegét.

Milyen egy Jesus Peiro menyasszony?

Olyan nő, aki értékeli egy kifinomult ruha minőségét, és a dizájnján túl valami különlegesre, másra is vágyik. Kozmopolita nő, aki megbecsüli azt az egyéniséget, amellyel egy kézzel készített, mégis modern ruha bír.

Hogyan született a Jesus Peiro márka?

Két fiatal üzletember projektje volt, akik olyan sikerrel próbálták ki magukat a szektorban, hogy sikerült egy igazán személyiséggel bíró márkát megalkotniuk. Harminc évvel később a brand még mindig hű gyökereihez.

Milyen hagyományokra épül a cég?

Sok olyan tulajdonságunk van, amely megkülönböztet a többiektől. Specialitásunk az alakot követő szabás, a sokféle nyakbakötős felső-megoldás. Ruháink a könnyedség különleges érzését sugallják, miközben van, amelyiknek igenis van volumene. Mindig is kitűntünk innovatív anyagválasztásainkkal és az anyagok kombinálásával, és nálunk a kiegészítők, szabásvonalak és a varrás stílusa is az image része.

Ki a designer, aki a brand mögött áll Honnan merít inspirációt?

Már több, mint tizenöt éve én vagyok felelős a kreatív irányításért. A menyasszonyi divat számomra mindig is az a terület volt, ahol a ruhákban rejlő fantáziát teljes mértékben ki lehet aknázni. Ma különösen fontos, hogy olyan ruhákat alkossunk, amelyek mások, kitűnnek, és ennek oka a divatszektorban tapasztalható mentalitás változás, ami minden kollekcióra jó hatással volt. Az én kreativitásom belülről fakad, olyan dolgokból, amelyek megmozgatnak, amelyek érdekesek számomra, és természetesen az érzéseimből. De általánosságban a szépség az, ami igazán inspirál.

Melyek az új kollekció erősségei?

Az extra nagy volumenű ruhák és a texturált anyagok használata. Ezeket egészítettük ki a különféle innovatív nyakvonalakkal és ujjakkal, és olyan darabokkal, amelyek kombinálhatók, a még modernebb hatás érdekében.

 

 

Forrás: Esküvő Classic

Szerző: Patkó Ágnes

 

További érdességek az esküvő világából