Ruhák, a szenvedély és az egyéniség ünnepére

Vintage stlusú esküvői ruha az Evie Young kollekcióbóll. Különleges antique színű tüllből készült modell ejtett vállal. Style: Sierra

Ruhák, a szenvedély és az egyéniség ünnepére

Az EVIE YOUNG darabok a földi szerelmet ünneplik. A vintage, hippi stílust üde bájjal, érzékenységgel fejezik ki, ugyanakkor a mesék világához is szépen illeszkednek. A fiatalságot élteti ez a merész, érzéki, szentimentális menyasszonyi ruhatrend. Nem csak kifejezetten ruhakölteményekről van szó, életérzés viselni bármelyiket. Címlaplányok helyett természetes, modern, igényes hölgyeknek készülnek, ám amikor felveszik valamelyiket, valahogy mégis az az érzésünk, hogy címlaplánnyá váltak!  

 

KISEBB ÉS NAGY PARTYKRA IS

 

Csipke sohasem volt még ennyire bohém, nőcis, mai, ugyanakkor etno, hippi elemekről árulkodó. Van olyan modell, melyen a nemes anyag egy gyerekrajzot idéz, napocskát állít középpontba a ruha csipkerajzolata.

Ránézel, és azonnal beindul a fantázia.
Nem kell komoly, mesterkélt frizura sem, tengert és Balatont is képzelhetsz ezekhez a ruhhakölteményekhez, kastélyban szintén mutatósak, kicsit sem tűnnek kevésnek ott, mégis olyan bájosan illeszkednek egy családias, kisebb ceremóniához is.

 

SOHASEM LÁTOTT DARABOK

 

Vannak ruhák, melyek megosztóak, nem mindenkinek tetszenek a násznép közül, az Evie Young márka a kislányoktól a barátnőkön, az anyákon át a nagymamákig: mindenkit meghat majd és mesékbe vagy az emlékeikbe repít, miközben ott sem láttak még hasonlót sem. A fényes, finoman suhanó organza-selyem érintésre csábító, a merész szabásvonalak pedig úgy emelik ki a nő legszebb hajlatait, hogy a férfi képzeletét ingerlik, és a boldog szerelem igézetét keltik.

 

EGYÉNISÉGEKRE ÁLMODVA

 

Igazi egyéniségeknek ajánljuk az Evie Young ruhakölteményeket. A rejtőzködő érzelem távol áll a márkától, a szenvedélyt hirdeti, ezerarcú üzenetével. Sem stílusában, sem eleganciájában nem a visszafogott menyasszonyok ruhamárkája. Épp ettől imádnivaló annyira, mint az a nő, aki felveszi.

 

SZERELEMMEL ÉS SZERETETTEL

A Jagger fantázia nevű modell egyenesen átcsap a nyílt szenvedélyek latinos temperamentumába: a tiszta vonalú kreációhoz ugyanis egy vendégujjat talált ki a tervező, amitől a csillagvirágos csipke vidámságával táncba lendül. Akárcsak a menyasszony, aki ebben a ruhában az életet táncolná át szerelmével.

 

A Sierra habos, lágy rétegei mindig emlékeztetni fognak arra, milyen a boldogság. A tüll a bájt szépen fejezi ki ebben a leeresztett vállú, hátul masnis, érzelemtől csorduló ruhakölteményben.
A Breeze a női fehérneműk intim világából érkezett, letisztult vonalvezetéssel, tündöklő csipkekölteményként. Aki eddig nem kapott kedvet a menyasszonysághoz, az most biztosan…!

 

Sellő fazonú hippy stílusú vállpántos csipke menyasszonyi ruha magasan sliccelt szoknyával és vékony hímzett övvel az Evie Young esküvői ruha kollekcióból. Style: Breeze "Image"
Evie Young – Breeze

A női lélek kifinomultságáról árulkodó Arrow romantikus uszálya ámulatra méltó, a nyitott, ívelt hátrészen a menyasszony finom sziluettje mámorító.

 

Végül – de nem utolsóként –, egy másik lélegzetelállító darabot emelünk ki. Keleti mintás csipkék simogatása, újszerű vállmegoldással: ez a kecses Topaz . Elbűvölő, tiszta és nemes – akárcsak az, aki viseli.

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából