BIBI-bííííííí, egy igazi sztár-modell az Eklektika esküvői ruhaszalonban

BIBI-bííííííí, egy igazi sztár-modell az Eklektika esküvői ruhaszalonban

Bibi, az Eklektika menyasszonyi ruhakölcsönző kis házőrzője.

 

Cukiság fogad az Eklektika Szalonban, a luxusruhák elegáns üzletében. Ha találkozol vele, onnantól minden olyan természetességgel történik, mintha régóta ismernéd az öltöztetőket, a menyasszonyi ruhafazonokat, még a testedet, önmagadat is egy fokkal jobban, mint belépés előtt.  

 

Nem is sejted, milyen sok múlik azon, hogyan érzed magad egy ruhapróbán.
Az Eklektika Szalon híres arról, hogy szeretettel, barátsággal fogadnak, és jó ízléssel igazítanak el az álomruhák rengetegében. Miközben az elit márkák újabb és újabb kreációja folyamatosan érkezik ide hatalmas, titokzatos dobozokban, és izgatott menyasszonyok adják egymásnak a kilincset, hogy lecsaphassanak a legszebb modellekre időben, a szürke minimum ötven árnyalatában pompázó, fehér mellénykét viselő sztármodell fogadja az érkezőket – , már ha szerencséjük van.
…mert azt nem állíthatjuk, hogy mindenkinek sikerülhet.

 

 

A sztárok kiszámíthatatlanok. Van úgy, hogy épp szunyókál kicsit két shooting között, vagy feltöltődésképp az illatos pázsitokat járja.
Így is az Eklektika védjegyévé vált az elmúlt néhány évben, a szalon vörös szőnyegen úgy vonul, mintha az Oscar gálán volna, ezzel is példát mutat a láttára azonnal elmosolyodó aráknak. Barátságos kis lénye megnyugtatóan hat a legmegfelelőbb ruha miatt, valljuk be, az elején mindig görcsölő, aggodalmaskodó menyasszonyokra.
Azonnal kiszimatolja a legfrissebb trendeket és barátságosan üdvözli az érkezőt, intelligensen azért néhány lépés távolságot tartva, mert nem akar ő zavarni, ruhákba gabalyodni, többméteres uszályokba bonyolódni.

 

Ő Bibi, az Eklektika esküvői ruhaszalon házőrzője.
Kis lényével kedvességet üzen és ha a megfelelő ruha van rajtad, megcsóválja a farkát elismerően

 

 

Bibi a szalonnak nem csak afféle gombszemű görcsoldója, hanem sokat látott sztármodell is.
Feküdt Kulcsár Edina modell lábai előtt a Boscolo Hotelben, hogy a formás női bokákról elvonja a tekintetet. Felelősséggel vitte az élővirágokból font gyűrűpárnát a gyémántokkal együtt az Ybl Villában, itt hollywoodi színészek szállnak meg, és ő abba a baldachinos ágyba heveredhetett, melyben Roger Moore vagy Jamie Doman aludt. Szabad bejárást kapott az Operaházba, mert részt vett azon a shootingon, ahol a híres prímabalerina, Felméry Lili volt a menyasszony. Beszimatolt a Hilton Budapest elnöki lakosztályába is az Esküvő Trend Magazin fotózásán, Nagy Sándor színművész és Törőcsik Franciska románcát nem csak figyelte, de elbűvölően statisztált nekik.

 

Felméry Lili prímabalerina és az Eklektika szalon házőrzője, Bibi egy közös fotózáson az Operaházban

 

…és az Eklektika Szalon híres vörös szőnyege, ahol több ezer lány próbál és érezheti magát a ruhakölteményében valóban úgy, mint egy világsztár, nem véletlenül juttatta az Oscart az eszünkbe, mert Bibinek a gálához is volt köze. Az Oscar-díjas magyar rövidfilm, a Mindenki! főszereplőjének, Gáspárfalvi Dorkának a kezében pózolt, és elvakkantása szerint Dorka egyértelműan belesúgta a fülébe, hogy az arany szobrocskánál is jobb érzés volt kézbe venni: őt.

 

Megkérdeztük, hogyan vélekedik az esküvőkről, és a házasságról, e kényes témáról annyit elárult, hogy kutya-macska barátságban él évek óta egy fekete cicával, úgyhogy abszolút tisztában van az érzelmek ellentmondásosságával, ugyanakkor a szerelem mindenek fölötti értékében megkérdőjelezhetetlenül hisz, különösen párzás idején. Mégis a legfőbb értéknek a  szeretetet és a hűséget tartja, mely egy sugárzó, csinos szőke hölgyhöz köti.
Lelkünkre vakkantotta viszont, hogy feltétlenül közöljük rá hivatkozva: az igazi gazdi, aki valóban szereti kedvencét, nem felejti le az esküvői képekről, mert a fotó egy kutyától még természetesebb, fesztelenebb lesz, ám ha egy eb a gazdi esküvőjén is ott lehet, az nagyon eredeti, viszont előkészületeket, próbát kíván.
Jótanácsul még hozzá biggyesztette a következőket: ha a nagy nap szervezése miatt idegeskednél, ne felejtsd el, mindig számíthatsz egy másik fantasztikus társra is, aki megnyugtat, vérnyomás csökkentőként hat rád. Egy kiadós romantikus, kutyás séta után pedig minden ceremóniával kapcsolatos gond szinte magától oldódik meg!

 

Gáspár Sándor Színművész és Törőcsik Franciska Színművésznő az Eklektika esküvői ruhaszalon kiskutyájával, Bibivel a Hilton Budapest teraszán az Esküvő Trend Magazin fotózásánBibi, a szalon kabalája szeretettel vár a Bemutatóteremben:
1064 Budapest, Izabella u. 93.
(Podmaniczky u. / Izabella u. sarok)

Bejelentkezés:
+36 20 567 1141

 

 

 

 

 

 

 

5+1 tipp, amit MÉRLEGELJ, mielőtt a kutyusodat az esküvőre viszed
1. Hogyan viselkedik ismeretlen emberekkel? Ha séta közben mindenkit megugat, akkor a násznéppel sem lesz kíméletes. Az sem jó viszont, ha túl kedves, mert az alkalmi ruhás érkezőkre felugrik, bizalmaskodásával, kutyapuszijával pedig a sminket is tönkre teheti.
2. Szófogadó? Nyugodt? Az ül! vezényszóra egyhelyben marad? Akkor is, ha számtalan új hatás éri a nagy napon?
3. A gazdi elfoglalt lesz, rajta kívül akad olyan személy az esküvőn, akinek szót fogad és figyelni is tud rá?
4. Az esküvő helyszínére be lehet vinni állatokat?
Előre érdeklődjétek meg a helyszínen, megengedik-e, hogy bevidd a kutyusod?  Ha kutyabarát a hely, ellenőrizd, van-e olyan vendég, aki szintén hozna kutyát, mert az is fontos, hogy a két eb ne veszekedjen egymással.
5. Ha fentiekkel tisztában vagy, minden felvetésre pozitív a válaszod, eldöntötted, hogy a Te kutyusod igenis, ott lesz az esküvőn, akkor gondold ki előre, milyen szerepet is kapjon?! A kutyákat sok mindenre meg lehet tanítani. Láttál már olyan a jelenetet, amikor a kutya hozza be a gyűrűt, szájában egy kosárkával? Bravó, de nehogy elszaladjon a gyűrűkkel, csak a gyűrűpárnát bízd rá, majd a tanúk ráillesztik az utolsó pillanatban a gyűrűket.
5+1 Ha elsőre felkészültél, mégis kis hiba kerül a gépezetbe, ne korhold, ezektől a kis hibuciktól, bakiktól csak még emlékezetesebb, kedvesebb, bájosabb lesz az esküvőd. Mi láttunk már kutyát az uszályra feküdni, és ott a szertartás alatt szunyókálni, a menyasszony meg nem tudta, hogy akkor most. mi legyen, hiszen lépni sem tudott, egy másikat, aki szépen vitte a gyűrűket, de aztán ravasz cicalány zavarta meg feladatában, és két utcával odébb találták meg a gyerekek…, s még megannyi sztori, meglehet a Tiétek is köztük lesz?

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából