HIGAR NOVIAS – A titokzatosság izgalma

HIGAR NOVIAS – A titokzatosság izgalma

Minimál stílusú, visszafogott, hecegnős mikádó esküvői ruha divatos halter nyakmegoldással. Style: Higar Novias "Egipto" . Kollekció blogbejegyzéséhez

 

SZABADON, KÉNYELMESEN, TERMÉSZETESEN

 

Az egyszerű és természetes magasztalása – a hivalkodó mesterségesség helyett. A kifinomult és minimalista menyasszonyoknak készíti elbűvölően letisztult kollekcióit a nemzetközi hírű, spanyol világmárka, a HIGAR NOVIAS. Küldetésük szerint a barokk habcsók-stílus felett régen eljárt az idő, és egy modern világba csábítanak. Menyasszonyaik megjelenésükben a kényelmet és kifinomultságot ötvözik, miközben azt vallják, hogy az elegancia világában a kevesebb mindig sokkal több.

 

Apró, finom részletek, sima szövetek, például krepp vagy selyem, egyenes szoknyák, időtlen nyakkivágások, V alakú, de mélyre törő, érzéki változatban, őzike vállakat ígérő halter nyak-variációk, és megannyi finom, klasszikus, elegáns részlet. Végtelennek tűnő, hosszú gombsorok, máskor egészen fenékig siető, vékony spagettipánt, mely ügyesen V alakban ér a derék vonala alá, hogy karcsúbb hatást érjen el. Máskor olyan sellőruha-költemény, mely virágzó fát imitál, és ahogy a nő testén végigfutnak a cseresznyevirágok, a dekoltázs két fele szétnyílik, nem érintkezik egymással, így ez a kis meztelenség a szabadság érzetét kelti, merészen.

 

A MODERN HERCEGNŐK IS BELESZERETNEK!

E titokzatosság izgalmát keltő, minimalistán romantikus esküvői ruhák között megtalálhatóak a hercegnői stílusú darabok is: terjedelmes, omló szoknyával, amelyet például modern csatos öv egészít ki, közben a sziluett a női dekoltázst hangsúlyozza, diszkréten, sejtetően.

KINEK AJÁNLJUK?

Annak a nőnek tetszik meg azonnal ez a márka, aki szabadon és kényelmesen, természetesen akarja érezni magát az esküvőjén, és nem szeret álcát viselni. Közben pontosan tudja, hogy a titka az egyszerűségben rejlik, mert ez a letisztult, elegáns, de mindig egy nagy ötletre építő dizájn sikert ígér a boldog napjára. Eszköztelennek tűnik, ám a szépségét kiemeli, engedi érvényesülni.

 

IZGALMAS RÉSZLETEKKEL HÓDÍTÓ A-VONALÚAK

A kollekció a nemes anyagokra épít, a tervező szinte szerelmes ezekbe a kelmékbe, és engedi őket érvényesülni. Az ENEBRO modell például olyan uszály-fantáziát mutat be, amire eddig nem láttunk példát, a modernség geometrikus szabásvonalra épít. A minimalizmus így aztán színpadiasságot is kelt, miközben letisztult marad a kreáció. Máskor az A-vonalú nagy klasszikust hátul óriási masni teszi elbűvölővé és varázslatossá.

A-vonalú variációkban amúgy is gazdag ez a márka. A megszokott, jól bevált, szeretett fazont azonban mindig egy (olykor két) meglepő kiegészítővel, részlettel látja el, mely ámulatba ejt. Az óriás masnis variáció mellett olyan hátmegoldásra is felfigyeltünk, mely négyszögletes, de leheletkönnyű, romantikus rajzolatú csipkével fedett, így rendkívülivé válik.

 

Meglepetést kelt a geometrikus, arany rombuszkákkal varrt, ékszeröv-szerű ruhaderék is, de a váratlanságot mégsem ez jelenti, hanem hogy ez a motívum a kar alatt, a hónalj vonalán izgalmasan szökik tovább, a nő bőrét sem titkolva.
Ez lenne a szebb?

Vagy az a modell, mely nehéz-selyemből kreált, tökéletes A-vonalú, egyetlen apró részlettel, a derekán bájos kis övvel kiegészítve?
Nehéz kérdés.

 

A márka legújabb kollekciója megérkezett az Eklektika Esküvői Ruhaszalonba, próbáld fel, és megtudod.
Várunk, szeretettel, jelentkezz be!

Időpontfoglalás ruhapróbára: +36 20 567 1141

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából