ÚJ! PLUS SIZE méretű világmárkák az Eklektika Szalonban!

Madi Lane Curve - Plus size kollekcióról szóló cikk főfotója

ÚJ! PLUS SIZE méretű világmárkák az Eklektika Szalonban!

„NÁLUNK NINCS NEHÉZ ESET”

Már nem csak a vékony, illetve konfekció méretben gondolkodó lányok kiváltsága, hogy készen vásároljanak esküvői ruhakölteményt. Az Eklektika Szalon olyan álom kollekcióval jelentkezik, mely az átlagostól eltérő mérettel rendelkező lányok kedvence lesz. Igen, végre ők is magabiztosan jelenhetnek meg, nem kell felesleges kockázatot vállalniuk a varratással. Az a ruha ugyanis csöppet sem adná ugyanazt az élményt, melyet egy nemes anyagával, ügyes szabásvonalával, varázslatos díszítésével a nemzetközi kollekció élménye jelent – immár a Plus Size-os menyasszonyoknak is. Tekintsd meg Madi Lane Curve kollekcióját, és nem fogod böjtöléssel, sanyargatással, idegességgel tölteni az esküvőszervezés napjait. (Na jó, legfeljebb egy kicsit.)

 

CALISSA

A SZELFIZŐ
FEHÉR LILIOM

 

Ismerős a probléma. Túl vékony? Túl kövér?

– …de legalább csöppet sem átlagos – mondja nevetve Szandi -, aki az Eklektika Szalonban Madi Lane kifejezetten kivételes alakú hölgyekre tervezett, legújabb kollekcióját próbálja.

Büszkén néz a tükörbe, körbefordul, forog, mosolyog, arca rózsaszínre váltott már, aztán leül, hogy megnézze a választott darabban magát úgy is, és közben egy szelfit készít. Körülötte barátnői nevetve bólogatnak.
Alig egy órája bizonytalanul jelent meg a ruhapróbán, azt hitte, le kell fogynia, a testét kell a ruhához szabnia, és a végén úgy fog megszégyenülve távozni, hogy nem talált a méretéhez igazodó egyetlen ruhát sem. Marad hát a varratás. Közben pedig az idegeskedés, milyen is lesz a sok próba után a ruha végül… Mert ez elég nagy kockázat.

Szandi Madi Lane Calissa fantázianevű álomdarabját fogja viselni a nagy napon.
A kreáció kiemeli a derekat, dekoltázsa ügyesen íveli a nyak és a keblek vonalát, érzékien szalad le a két mell között összeszűkülő kivágással és leheletfinom, test színű hártyával a derék felső vonaláig jut. Ezzel egyszerre kelt érzékiséget és kecsesen csal minimum egy méretet. A férfitekinteteket provokálni fogja, olyan, akár a titkos vágy. (Vőlegénye már sokszor mondta neki, hogy a túl vékony lányok neki nem jönnek be, de Szandi ezt eddig csak a szeretet jelének vette tőle, most azonban kezd hinni ebben, mert tetszik magának ebben a ruhában.) Az anyagában gyönyörűen kidolgozott, hímzéssekkel borított álomdarab csipkés öv-imitációja elegáns, és tovább karcsúsítja a derekat. A ruha alja liliomként hullámzik, és az egész lány valóban a törékenység illúzióját kelti.

–Egyszerűen gyönyörű vagy- mondják koszorúslány jelöltjei és Szandi még áll a tükörben, nehezére esik levenni ezt az álomdarabot, ami rá talált, tényleg valahogy ezután rossz visszavenni a farmert. Most feltűnik a lányoknak a kreáció pántja is, mely háromdimenziós, miniatűr csipkét rejt. Egyszerűen nézni kell. Ó, már nem is csak a ruhát, hanem annak hatását: egy lány átalakulását, a boldogságot, ami az igazi menyasszonyi ruhák legnagyobb titk

 

CLARA VAGY CALISSA?

 

…aztán a menyasszony felpróbálja a Clara nevű ruhakölteményt is. Na, ez egészen más. Könnyed, akár a nyári délután. Ez az a ruha, ami a kis esküvőket felemeli, vintázs hangulatot kelt. Az egész egy nagyon ügyesen szabott csipkeruha. A madeira anyag kedvessége és a szabásvonal egyszerűsége együtt olyan romantikus hatást kelt, mint a Jane Austen regények, hogy már az elején tudod, mindenki megtalálja végül a maga választottját, boldogságát. Ruha tekintetében is.
Szandra vékonyka barátnője jelentkezik, hogy ő is felpróbálna egy ilyet…
Most két lányt látni a tükörben, érdekes módon a vékonynak és a telt karcsúnak is jól áll ugyanaz az ügyesen szabott fazon. A Clara és a Calissa kreáció ugyanis nagy és kis méretben is megtalálható a szalonban.
Szandit jó érzéssel tölti el, hogy igenis van olyan szép ugyanabban a ruhában, mint vékony barátnője. Jól esik neki, amikor koszorúslánya meg is jegyzi ezt, és hozzáteszi, hogy a tükör nem hazudik.

Nagy kérdés, hogy a két ruha közül melyik legyen.
(Mivel Szandi esküvője egy kastélyban lesz, végül Calissát foglalja le.)

Elora

NEHÉZ ESET VAGYOK!?

 

Fanni „nehéz esetként” jellemezte magát, amikor telefonon kért a próbára időpontot:
– Én tényleg nagyon nehéz eset vagyok, higgyétek el. Mindenféle értelemben. Vagyis, hát, az az igazság, van rajtam úgy húsz kiló felesleg. Azért még mehetek?

Amikor megérkezett, folytatta, mitől nehéz emberke ő még a kis túlsúlyán kívül:
–… olyan értelemben is, hogy nem szeretnék kompromisszumot kötni. Igenis, látszódjon ki a vállam, legyen terjedelmes csipkeruhám, hosszú uszályom, de mégse nézzek ki úgy, mint egy hógömb, mert nem téli esküvőt tervezek. És tudom, nehéz lesz, de azt szeretném, ha én lennék a legszebb az esküvőmön! A vőlegényem amikor meglát, egyszerűen ne higgyen a szemének…
Anyukája megszokta ezt a stílust, kicsit restellkedik is, a szalonban viszont pontosan tudják, hogy a szókimondás rejthet érzékeny lelket és minden nő igenis ilyen elvárásokkal jön, ha nem mondja ki, akkor is.

Kis töprengés után megmutatják Fanninak Elorát. A csipkekölteményt, melynek ejtett válla édesen omlik a karra, hosszú uszályát királynői hímzett csipke díszíti, és az egész ruhaköltemény már a fogason is olyan, mint egy intenzív, lehengerlő Disney mese.
– Ez az én méretem? – kérdezi a lány, és nem hiszi el, csak akkor, amikor már az öltöztető
ráadja és olyan szépen áll a ruha, mintha egyenesen rá varrták volna.
Fanni a tükörbe néz, és elcsendesedik. Anyukája zsebkendőt vesz elő, és boldogságában megkönnyezi a pillanatot…

 

A JOLIE JOKER,
AVAGY A NAGY KEDVENC

 

A joker mégis Harper lesz azoknak körében, akik álmaikban olyan menyasszonyok szeretnének lenni, mint a mesékben az anorexia-gyanús királykisasszonyok. Ez az A-vonalú modell ugyanis könnyed, légies, a mozgásra intenzíven táncol körülötted. Vékonyka, áttetsző tüll pántja bájosságot kelt, csipkéi megfelelő hangsúlyt adnak az eleganciának, kis uszálya édesen követ – és bármilyen stílusú esküvői partyra befutó lehet.

Mérettől függetlenül jó választás, bár stylistként ez olyan szabálytalan mondat, támadható is lenne, de Harperre mégis igaz. Valóban az a kivételes darab, mely nem hagy kompromisszumokat egy kicsit teltebb lány lelkében sem, hiszen a vékony lányok is úgy akarják, ezt imádják, nekik is ez a kedvencük!

VÉGÜL…

Az Eklektika Szalon nem arra tanít, hogyan köss kompromisszumot, inkább fogalmazd meg álmaidat, és ahhoz segítenek hozzá a ruhakölteménnyel.
– Célunk, hogy megtaláld vágyaid ruháját, jól érezd magad benne, szépnek lásd magad, mert, tapasztalataink szerint, ez nem puszta külsőség. Minden menyasszonyt még boldogabbá tesz az a ruha, amiben valóban a legszebb – mondja Sullay Judit, a szalon tulajdonosa. – Varrónőink kis igazítással további segítséget jelentenek számodra, hogy a nőiességeddel hódíts, előnyödre váljék az, amilyen vagy. Sok férfinak, főleg a vőlegényednek, bizony, az a legszebb benned, amiről azt hiszed, takargatni kell…

Madi Lane Curve kollekcióját nagy méretekre tervezték, de egyes darabjait a vékony lányok is elérhetik. Jelentkezz be az Eklektika Szalonban itt:
06 20 567 1141

 

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából