Morilee | Brandy | 6942

Brandy  #6942 

Klasszikusan játékos

 

Egyszerű esküvői ruha, mely szikrázóan könnyed, klasszikus szabásvonalakkal, ugyanakkor a modern minimalizmus  jegyében készült.

Egyszerű, A vonalú muszlin , melynek felső része maga a kifinomult elegancia, nem túl mély, ám határozott V-alakú dekoltázs, mely hasítékban végződik, a sejtelmesség miatt tüllel fedve az adott bőrfelületet. A míderes felsőrészt kézzel hímzett sűrű csipke fedi kis virág- és levélmintákkal, melyek különlegessége, hogy gyöngyökkel és kristályokkal van kirakva a szikrázó megjelenés érdekében. 

Derékrésze szorosan, a mintába vágva két csíkkal szorosan van összehúzva, így darázsderekat varázsolva, és élesen elválasztva a szoknyarésztől. 

Fentebb említett A-vonalú szoknya dísztelen, sifonból készült, így nemes klasszikusság lengi körül. Modern vonása, hogy középen magasan felsliccelt, így lépéskor felfedi a comb egy részét, de nem hivalkodóan. 

Hátrésze teljesen nyitott, vastagabb, csipkelevelekkel díszített vállpántok tartják a ruhát, a két pántot pedig egy vékony zsinegből álló masni köt össze, mely egy kis játékosságot visz a megjelenésbe. 

Kinek?

Ajánljuk minden modern menyasszonynak, aki egy kicsit mégis a klasszikus vonalon maradna, de kipróbálna egy kis extrát.