Higar Novias | Palacio

Akciós eladási ár: 150.000,-Ft

Állapot: új

Időpontfoglalás ruhapróbára

Bejelentkezési telefonszám: +36 20 567 1141

 

További akciós menyasszonyi ruhák

Leírás

2 STÍLUS, 2 FAZON,
EGYETLEN RUHÁBA ÁLMODVA

 

Sok menyasszony dilemmázik: A-vonalú kreációt válasszon? Vagy legyen inkább sellő fazonú? Ez a titokzatos kreáció mindkét vágyadat egyszerre teljesíti be.

Az elegáns fazon első ránézésre mélyen dekoltázsba kúszó V-nyakkivágásával vonzza a tekintetet. Fő motívuma a bájos gombsor, mely többször visszatér a menyasszonyi öltözéken, hogy harmonikus összhatást kelts. A felsőrészt bájossá teszik a gyöngy-szerűen egymást követő gombok, ahogy az elöl minimalista dekoltázsból fegyelmezetten indulnak útjukra. A hát is gombsorral díszített, de míg elöl a minimalizmus uralkodik, amikor utánad fordulnak, a gyönyörű csipkerajzolatnak köszönhetően lélegzetelállítóan romantikusnak látnak majd.

A-VONALÚ ANGYAL
Magasan szabott, tüll alj kapcsolódik a ruhához, ami előnyösen karcsúsítja a derekat és egy óriás masnival kötődik a felső részhez, íme a varázslatos A-vonalú modell!

SELLŐVÉ VÁLSZ!
A légies nagyszoknya azonban lecsatolható, és így az A-vonalú fazon érzéki sellő ruhává változik egy pillantás alatt. Nem is akármilyenné!
A fő motívum, a gombsor így tér vissza ezen a kreáción harmadszor: immár a hasított, lábakat szexin villantó, sellős szoknyát díszítve.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik szeretnek meglepetést kelteni megjelenésükkel, illetve nehezen választanak a minimalista, letisztult elegancia és az érzéki, romantikus stílus között. Erre a ruhára igaz lesz mind!