Higar Novias | Eliseo

Eliseo

Modernbe tévedt romantika

 

A spanyol divatház ismét bemutatja, hogy mennyire is ért ahhoz, hogy a nőiességet és különböző stílusokat ötvözve milyen ruhacsodákat lehetséges megalkotni.

Higar Novias a romantikát a modern stílusirányzatba oltotta, ezzel olyan ruhát alkotva, amiért a fiatal, vintage stílusban gondolkodó menyasszonyok kapkodnak. 

 

Felső része a romantikus stílus legprecízebb megalkotásával készült: nagyon finom kidolgozású, kézzel készült csipke gazdagon díszíti egészen derékig. Széles vállpántjain szintén végigfut a kacskaringós virágmintás motívum, a szolid V-alakú dekoltázs szélén pedig elindul, végig a pántok szélén  a rojtos szegély, ami igazán vintage-é és bohóvá varázsolja ezt a részt. 

 

A derékrésznek külön hangsúlya van, itt töri meg a tervező a stílusok egyhangúságát és derékban egy optikai összehúzást végez, darázsderekat varázsol, majd alatta a csípőrészen tovább folyik a csipkeminta, mely átmenetet képez a ruha aljával. 

 

Most viszont térjünk át a modern eleganciára. A ruha csípőtől lefelé már egészen más stílust képvisel, mégis összhangban marad a felsőrésszel, mely igazán elképzelhetetlen, ám mégis működik. Klasszikus A-vonalú szoknyára került rétegek nem a letisztult eleganciát képviselik, ám ezek a rétegek teszik a modern felső réteget rusztikussá és romantikussá egyszerre. A felső tüllréteg úgynevezett plumeti tüll, ami egy textúrázott tüllanyag, nagyon modern és egyben romantikus

 

Hátrésze mély V-alakban nyitott,  romantika jegyében született a csipkemotívumok itt is megjelennek, illetve elegáns gombok teszik testhezállóvá a darabot.

 

Kinek?

 

Ajánljuk minden romantikus lelkű menyasszonynak, aki erdei hercegnővé avanzsálna a nagy napon.

Leírás