Madi Lane „Oasis” kollekció – a titokzatos kettőség

Madi Lane 2023 évi Oasis esküvői kollekció bemtatásának image fotója

Madi Lane „Oasis” kollekció – a titokzatos kettőség

A tenger, a nyár, a sós víz morajlása ihlette Madi Lane legújabb kollekcióját, így a ruhák könnyedek, légiesek, és a természethez passzoló, mesterkéltség nélküli őszinte romantika megszemélyesítői. Miközben minden egyes öltésük figyelemmel van a női alakra, ügyesen karcsúsítva a testet, megemelve a kebleket, mégis a légiesség érzetét keltik nagyobb méretekben is. Szabadon lengik körül a vonalakat, virág motívumaik buján emelik ki a dekoltázst, és indázzák körül szemérmesen a legérzékibb nőies íveket hátulnézetben. Igen, egyes ruhái kifejezetten popsihangsúlyosak! A másik titokzatos kettősségük, hogy egyszerre alkalmasak kisebb esküvőre, akár tópartra, miközben pompásan mutat ugyanaz a költemény akár kastélyban, ahol a márványlépcsőkön suhansz kedvesed felé.

Csak felveszed, és készen állsz!
Ezt az érzetet keltik a legújabb kollekciós MADI LANE ruhaköltemények első ránézésre. A porcelános sminket, a rúzst leszámítva: ez igaz is.
A Jazmin fantázianevű modell például nem igényel komoly frizurát, rakoncátlan, göndörödésre hajlamos, ad hoc, frissen mosott hajzuhataggal éppolyan szép, mint kiegyenesített hajjal vagy akár előre precízen kitalált konttyal. A titka, hogy kisebb és nagyobb esküvőkön is pazarul mutatsz benne, és tengerpartra éppoly megkapó, mint egy kastélyos ceremónián, amikor népes vendégsereg szeme láttára bontakoznál ki benne.
Az anyag rétegezve öleli körül a lányt, olykor a bézs alapra épített szoknya púderessége, máskor a leheletfinom, áttetsző, bőrt megmutató meader pántjának vékonysága, a két mellet összekötő merész, mégis lírai hártya éri el a wow faktort, a csipkék háromdimenzióssága pedig, ami a legújabb trendeket is előzi: varázslatos váratlanságával. Az egészet néhány bájos gomb zárja le hátul, mintha azt üzenné, lehet, hogy szexi vagy, de már csak egy férfinak adod oda magad. A többi, persze, azért még észrevehet…

Jenna ennek a költeménynek a szelídebb, bájosabb, de annál megkapóbb változata. A ruha mintázatából varrt fátyollal és boleróval is kiegészíthető, variálható.
TIPP!
Az A-vonalú Jordan hasonló témát dédelget: ezt a ruhát molett lányoknak is ajánljuk, az apró csipkés mintázat, a klasszikus szabásvonal légiessé és bájossá tesz mindenkit.

 

AZ EXTRÉMEN ROMANTIKUSOK

Jazmin és Jenna romantikus ruhájánál Jaya extrémebbnek, Jenica viszont romantikusabbnak hat. A spontaneitás, természetesség itt is megragad, de a Jaya apró mintáiból kibomló látvány, a sok kicsiből összeadódó, részletgazdag egész: ezt a ruhakölteményt utánozhatatlanná, és a szezon kedvencévé teszi. A pántokhoz kapcsolódó, tüllön lebegő csipke finom összhangot kelt a ruha mintázatával, de formabontó is. Olyan akár egy boleró-fantázia, mely nyitva hagyja a vállakat, és még törékenyebbé, kecsesebbé teszi a menyasszonyt…

Jenica hatása hasonló, de még romantikusabb királylányokra vár. Az alj és a felső rész mintázata fenségességet keltve keretezi a női testet, az uszály még látványosabb a gyönyörű csipkemintázattól, a vékonyka hernyópánt azonban ezt a ruhát sem teszi túlzóvá, hanem kislányos bájjal lágyítja.

 

KIRÁLYNŐK, FESZES POPSIVAL

Jaxon épp az ellentéte az előbbi modelleknek. Királynőket szeretne ez a minimalista szatén zuhatag, selymesen kötődő uszállyal, melyből szoborként emelkedik ki a nő. Az elérhetetlenség és a vágy vonzása ez a ruha. Igen, a kettő együtt. Nincs egyetlen felesleges varrása sem, szinte „testre öltött” kreáció ez, a nemes egyszerűséget és a fenségességet kibékíti egymással, nem tűrve ellentmondást. A derekat vastag öv-szerű rész teszi még karcsúbbá, akár a magasderekú kollekciók, ugyanazzal a slankító trükkel él. A melleket egymást keresztező, pánt-szerű csíkok kapcsolják (és fogják ügyesen) össze – emelik is optikailag, nem csak a naphoz, hanem az ideálhoz.
Oldalról, hátulról nézve aztán kiderül ennek a ruhának is van egy ügyes, plusz fortélya: a klasszikusnak tűnő fazon a popsira is tekintettel van, szépen simul ott is, gyöngysor illúzióját keltő selyem gombsora a hát és a fenék ívét vágykeltően emeli ki.

Jona szintén buján variálja hátsó szándékkal e témát. A hangsúly a popsi részre tolódik mostanában, és nem a hátra. Itt azonban az uszályba futó, bájos kis masni, és a tüll-szatén anyagok feltűnő, szerelmes találkozása emeli ki a nő gömbölyületeit.
TIPP!

Madi Lane gondolt a molett lányokra is: Julian a teltebb menyasszonyok kedvence (is) lesz, a hason rétegzett szatén, a magasderekú szabás, a dekoltázs íve, a nem túl vékony, de nem is vastag, klasszikus pánt elegáns választás számukra. A kerek popsira az onnan induló uszály hívja fel bájosan a figyelmet és ad önbizalmat, hiszen a férfiak jó részének, bizony ez igenis tetszik! Sőt…

Köszönjük az írást az Esküvő Trend Magazinnak

 

További érdességek az esküvő világából