Morilee Curve | Clarisse

 

 

Csillogós, nagyméretű menyasszonyi ruha

 

A Morlee divatház ismét elkápráztatja a szemeket, ezúttal viszont rivaldafénybe kerülnek a nagyobb ruhaméretek is, kilépve ezzel a kommersz méretek világából. 

A nagyobb kosárméret nem jelenti a szexi vonal elvetését, épp ellenkezőleg. Mély hasítékban végződő dekoltázsa a húzott derékrész felé tereli a figyelmet, így derékhangsúlyossá téve a ruhát. Pántjai a vállak felé vékonyodnak, de csipkeborításuk alatt erős anyag fut, így biztosan rögzít mindent. Gazdagon indákkal és csipkevirágokkal díszített, aprólékos kidolgozású felső része egy pontra tereli a figyelmet, melyet majd lágyít a szoknyarész kialakítása.

A-vonalú tüllszoknyája légiessé emeli a menyasszony megjelenését, több réteg tüll került egymásra, közéjük, illetve a tetejére a felső részhez hasonló csipkeindák és -virágok jelennek meg. Diszkrét csillogást adnak a felhelyzett flitterek. Különlegessége, mely kissé megnyújtja az alakot, a szexi sliccelés, mely a comb felső részéig tart, így a virágok adta szolidság romantikusan szexiséggel keveredik. 

Hátrésze áttetsző illúziós csipke, virág- és indamintákkal, a pántok kiszéleseve olvadnak össze U-alakban, majd elegáns gombok sora rögzíti a ruhát a megfelelő méretűre.  

Uszálya közepesen hosszú, kör alakban vonul a menyasszony léptei után.

Kinek? 

Ajánljuk nagyobb mérettel rendelkező menyasszonyainknak, akik nem félnek szexik de egyben elegánsak lenni a nagy napon!

Leírás