A szerelem érintése – a Higar Novias új kollekciója

A spanyol Higar Novias divatház Manu Garcia esküvői ruha kollekciójáról szóló fotója

A szerelem érintése – a Higar Novias új kollekciója

Tiszta, kecses vonalak és exkluzív anyagok ölelésében ünneplik a legszebb emberi érzést a Manu Garcia új modelljei. A spanyol kifinomultság ezúttal is emlékeztet minden menyasszonyt: az haute couture esküvői ruha nem kiváltság, hanem természetes jutalma egy elsöprő, oltárig vezető szerelemnek. Az Eklektika Szalon idén is a legelegánsabb, legkülönlegesebb menyasszonyi ruhákat választotta ki a magyar hölgyek számára a temperamentumosan elegáns Manu Garcia kollekcióból.

 

A kevesebb több – a titok a részletekben rejlik

 

A Higar Novias divatház komolyan veszi a játékot, amikor megalkotja a Manu Garcia kollekció Palacio modelljét. Pontosabban bevonja a játékba a menyasszonyt is: a gombokkal összefogott, kedves masnival átkötött ruha lecsatolható, lágyan omló tüllszoknyával teljes – a tökéletes hercegnői élmény érdekében. Izgalmas kombináció például polgári és egyházi szertartásra: a polgári esküvőhöz illő letisztultabb megjelenésre ideális a sellő fazonú alapruha, míg a romantikus egyházi környezetben angyalszerű sziluettet kölcsönöz az oltárhoz lejtő menyasszonynak a felcsatolt finom tüllszoknya. Az ujjatlan felsőrész halter-nyakkivágással, a hátoldalon pedig illúziótüllre tervezett csipkedísszel teszi különlegessé viselőjének sziluettjét. A Palacio tehát nem véletlenül kapta a nevét éppen a palotáról, hiszen igazi hercegnők álmát váltja valóra.

 

A spanyol Higar Novias divatház Manu Garcia esküvői ruha kollekciójáról szóló írás kezdőfotója
Manu Garcia

 

Mindent a szemnek, szabad utat a fantáziának!

 

Ha csak két eszközünk lenne, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból, mit választanánk? A Manu Garcia Papiro modellje pontos választ

kínál a menyasszonyi ruhák haute couture álmainak világából: magasra vágott sliccel és csipketetoválással bolondítja meg a legegyszerűbb sziluettet, a sellő-formát. A ruha lágy esése kivillantja a bal combot, majd onnan vezeti föl a tekintetet, ahonnan a ruha nyílik, fel, egészen a jobb vállig – idáig ível az crepe-re varrott csipke, ami végül illüziótüllre szalad, akár egy tetoválás. A Papiro merész és elegáns, visszafogott, mégis szenvedélyes fantáziálásra sarkall, különösen, ha a modell hátmegoldását is szemügyre vesszük. A derékig ívelő tüll a szinte a teljes hátat szabadon hagyja anélkül, hogy meztelennek hatna. A csipke itt is öltöztet.

 

A klasszikus A-vonal sosem megy ki divatból

 

A teljes sziluett a lehető legfinomabb nőies formát hozza az A-vonalú szabással, amit V-ben végződő, csónaknyak-kivágás tesz klasszikusan izgalmassá. Arányos: ettől olyan elegáns a Praga modell – és akkor a hosszú csipkeujjakról és az ezüstözött övről még nem is szóltunk. A Manu Garcia egyszerűnek tűnő darabja nem csak a visszafogottság kedvelői számára nyújt tökéletes látványt, de viselőjét az örök nőiesség szimbólumává is avatja élete legfontosabb pillanatában. A Praga romantikus énje inkább polgári romantika, intellektuális kifinomultsággal, kecses, letisztult mozdulatokkal, melyet a hosszú uszály tesz tökéletessé. Csak igényeseknek!

 

Keleti vonások, európai eleganciával – a Prince

 

Álom luxuskivitelben: ez jut eszünkbe a Manu Garcia Prince modell láttán. Mély, V-alakú nyakkivágással, magsan sliccelt szoknyával és csipkebetétes hátmegoldással hódít, az összhatást pedig a két különlegesség: az ívelt duplagallér és a csipkevégződésbe szaladó hosszú ujj teszi izgalmasá. Az egész ruha olyan, mintha egy távol-keleti mesepalotából szállította volna szerelmes álmaink hercege. A spanyolok nagyon értenek a szenvedély csomagolásához, és ezúttal is lenyűgöző látványt alkotott a Higar Novias divatház. A Prince igazi álomruha, valódi hercegnőknek. Időtlen elegancia, kompromisszumok nélküli haute couture kivitelezésben – ez a Manu Garcia minőség védjegye.

Találkozás az igaz szerelemmel az Eklektika Szalonban

 

Ezer szó sem érhet fel egyetlen próbával Budapest exkluzív menyasszonyi ruha kölcsönzőjében, az Eklektika Szalonban. Reggelig mesélhetünk a valóban mesébe illő ruhákról, de csakis akkor találhatjátok meg a Számotokra tökéletes fazont, ha az Eklektika szakértőire bízzátok magatokat és eljöttök egy ruhapróbára. A modellek tökéletessége szemet gyönyörködtető, azonban saját szíveteket az a menyasszonyi ruha fogja rabul ejteni, amelyik a Ti sziluettetekre és egyéniségetekre tökéletesen passzol. Csakis a próbán derülhet ki, melyik Manu Garcia csoda lesz a ti szerelmetek esküvői tanúja. Várunk szeretettel!

 

Hosszú ujjú,időtlenül elegáns, trendi esküvői ruha álomszerű részletekkel melyek visszatükrözik viselőjének a személyiségét. Gyönyörű, mély V kivágású, ujjas felsőrész egyedi csipkével díszített illúzió hátmegoldással és magasan sliccelt szoknyával a Higar Novias divatház Manu Garcia kollekciójából. Style: Prince. Modell: Csonka Rebeka /Magyarország Szépe 2019 - második udvarhölgy/ Image
Higar Novias – Prince

Szöveg: Gáspár Kinga

Modell: Csonka Rebeka

Fotó: Adrienn Thomas

Smink: Molnár Lilla

Haj: Veréb Krisztina

Helyszín: Madison Stúdió

 

További érdességek az esküvő világából